Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem érti meg, hogy van tartalék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Elmondtam a barátnőmnek, hogy van egy tartalék csaj, hogy ha szétmennénk, akkor ne maradjak sokáig nőtlen. (nem csalom vele meg semmi ilyesmi)

Őt szeretem, de ha egyszer lelép esetleg muszáj bebiztosítanom magam.

Tudni akarta ki az én meg elmondtam neki és duzzog.

De hát mi ebben a rossz? Tőlem neki is lehet tartalék pasija.

2014. jan. 21. 19:36
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
90%
A csajod helyében azonnal küldenélek a tartalékodhoz - aki mellesleg biztosan egy igazi prémium lány lehet, ha így elfogadta a "státuszát".
2014. jan. 21. 20:08
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

A 2. vagyok.

Egyáltalán nem tartom túl durvának azt, amit írtam. Ha valamelyik párom így állna hozzá a dolgokhoz, ráadásul közölné, hogy van pótlékom, ráadásul fel lenne háborodva, hogy miért nem fogadom el, na akkor biztos, hogy nem úszná meg ép bőrrel.

Már nem azért, de milyen dolog már, hogy elvileg szeretsz valakit (te őt biztosan nem) és már a következő csajodat megkeresed mellette? Szerintem már ez is egyfajta megcsalás. Főleg ez a pótlék dolog azt sugallja, hogy nem bízol a barátnődben, meg hogy nem is szereted. Ha szeretnéd és bíznál benne, nem gondolnád azt, hogy szétmentek, és nem keresnél pótlékot.

Megértem én, hogy nem vagy a kocsmákban ülő és búsongó fajta, de azért ha lezárul egy kapcsolat, adjunk már tiszteletet neki, és ne rögtön menjünk a következőhöz. Belehalsz, ha egy kicsit szingli vagy, vagy mi?

Éretlen vagy egy kapcsolatra.

2014. jan. 21. 20:08
 23/35 anonim ***** válasza:
csóri csajt sajnálom csak. szeret téged te viszont egy s..ggarc vagy. takarodjál a tartalékhoz. az is biztos olyan nyomi mint te vagy. hagyd szerencsétlen csajt legalább hagy kapjon már egy normális pasit aki szereti is és ne vesztegesse rád a fiatal éveit.
2014. jan. 21. 20:19
 24/35 A kérdező kommentje:
Neked is igazad van. Legalábbis valamennyire. Tartom magam ahhoz hogy ez nem megcsalás. Nem èn vagyok az első aki ilyet tesz, csak sokan nem merik mèg saját maguk előtt sem felvállalni. Na az a gusztustalan.
2014. jan. 21. 20:21
 25/35 A kérdező kommentje:
Vagy azok akik minden nap megdugják a titkárnőjüket ès ùgy mennek haza a 2 gyerekükhöz meg felesègükhöz mintha ők lennènek a világ legrndesebb emberei. Egy barátnőmet se csaltam meg soha. Soha. De ha nem működik valami vagy ő viszont megcsal egyből van B terv.
2014. jan. 21. 20:27
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Hmm...ha belegondolok nekem is mindig volt B terv. Sőt néha C is. Csak nem kötöttem a barátom orrára:)
2014. jan. 21. 20:31
 27/35 A kérdező kommentje:
Na ugye.
2014. jan. 21. 20:33
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

A tartalék tud erről? És mit szól hozzá? Most komolyan.

Ha jó a kapcsolat, nem kívánom mással a szexet - lehet, hogy megnézem, elgondolkozom egy kicsit rajta, de eszembe nem jutna hogy na majd ha szakítunk!

A csaj helyébe már ott hagytalak volna...

2014. jan. 21. 21:21
 29/35 anonim ***** válasza:
az a baja hogy úgy tekintesz a csajokra mint a gumikerekekre (van pótkerék :D)
2014. jan. 21. 21:46
 30/35 A kérdező kommentje:
Nem egèszen, de mindegy.
2014. jan. 21. 21:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!