Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem érti meg, hogy van tartalék. Mit tegyek?
Elmondtam a barátnőmnek, hogy van egy tartalék csaj, hogy ha szétmennénk, akkor ne maradjak sokáig nőtlen. (nem csalom vele meg semmi ilyesmi)
Őt szeretem, de ha egyszer lelép esetleg muszáj bebiztosítanom magam.
Tudni akarta ki az én meg elmondtam neki és duzzog.
De hát mi ebben a rossz? Tőlem neki is lehet tartalék pasija.
A 2. vagyok.
Egyáltalán nem tartom túl durvának azt, amit írtam. Ha valamelyik párom így állna hozzá a dolgokhoz, ráadásul közölné, hogy van pótlékom, ráadásul fel lenne háborodva, hogy miért nem fogadom el, na akkor biztos, hogy nem úszná meg ép bőrrel.
Már nem azért, de milyen dolog már, hogy elvileg szeretsz valakit (te őt biztosan nem) és már a következő csajodat megkeresed mellette? Szerintem már ez is egyfajta megcsalás. Főleg ez a pótlék dolog azt sugallja, hogy nem bízol a barátnődben, meg hogy nem is szereted. Ha szeretnéd és bíznál benne, nem gondolnád azt, hogy szétmentek, és nem keresnél pótlékot.
Megértem én, hogy nem vagy a kocsmákban ülő és búsongó fajta, de azért ha lezárul egy kapcsolat, adjunk már tiszteletet neki, és ne rögtön menjünk a következőhöz. Belehalsz, ha egy kicsit szingli vagy, vagy mi?
Éretlen vagy egy kapcsolatra.
A tartalék tud erről? És mit szól hozzá? Most komolyan.
Ha jó a kapcsolat, nem kívánom mással a szexet - lehet, hogy megnézem, elgondolkozom egy kicsit rajta, de eszembe nem jutna hogy na majd ha szakítunk!
A csaj helyébe már ott hagytalak volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!