Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti mit vártok egy tartalék csajtól?!
Annyiszor olvasom itt pasiktól, hogy tartalékba tesznek egy nőt. Arra lennék kíváncsi, hogy ilyenkor mit vártok tőle? El tudtok képzelni vele bármit is, ha a másik kapcsolat tönkremenne? Vagy akkor is új nő után néztek és marad tartalék? És van olyan, ami után azt mondjátok, hogy már tartaléknak se kell? Mitől JÓ egy tartalék csaj? Mutasson érdeklődést, teperjen, epekedjen utánatok, mutassa ki, hogy odavan értetek? Vagy inkább csendben várja, hogy ti észrevegyétek?
Olyan sokszor olvastam már ezt, tényleg érdekel! :D
36N
Te biztosan 36 éves vagy?
nem 16?
Vannak azért itt tizenkét éven felüliek is, nem is kevesen!
Egyébként értem a korábbi hozzászólókat, de én azt vettem ki az olvasottakból, hogy nem SZEXRE használják a tartalékot, sőt, gondosan ügyelnek arra, hogy ne is legyen szexuális kapcsolat.
Szerintem a nők akkor tartanak ilyet, ha épp kihátrálni készülnek a kapcsolatból és nem akarnak fejest ugrani a társtalanságba, hanem kell valami kapaszkodó. De az nem tartalék, az szerintem más.
Én arra gondolok, amikor valakinek van párkapcsolata, és mellette "barátzónában" tart egy (?) vagy több (?) nőt is. Nem véletlenül kérdezem, minden nap van 5 ilyen téma itt a gyk-n!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!