Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Ti mit vártok egy tartalék csajtól?!
Annyiszor olvasom itt pasiktól, hogy tartalékba tesznek egy nőt. Arra lennék kíváncsi, hogy ilyenkor mit vártok tőle? El tudtok képzelni vele bármit is, ha a másik kapcsolat tönkremenne? Vagy akkor is új nő után néztek és marad tartalék? És van olyan, ami után azt mondjátok, hogy már tartaléknak se kell? Mitől JÓ egy tartalék csaj? Mutasson érdeklődést, teperjen, epekedjen utánatok, mutassa ki, hogy odavan értetek? Vagy inkább csendben várja, hogy ti észrevegyétek?
Olyan sokszor olvastam már ezt, tényleg érdekel! :D
36N
Én arra gondolok, amikor valakinek van párkapcsolata, és mellette "barátzónában" tart egy (?) vagy több (?) nőt is. Nem véletlenül kérdezem, minden nap van 5 ilyen téma itt a gyk-n!
mutass már egy néhányat, én nem találkoztam még vele!
Jajj, hadd ne keressek most vissza, de pár órával ezelőtt is volt valamire ilyen válasz, az ihletett kérdésre!
Amúgy annyi privit kaptam ez után a kérdés után, hogy nem tudok válaszolni az időkorlát miatt! :D
Most akkor kit tegyek tartalékba?! :p
csinálni nem csináltam, mert gusztustalannak tartom, pont olyan nővel szemben, aki voltaképp "szeretek"...de eszembe jutott, mert:
jó lenne biztosan tudni valakiről, hogy férfiként tekint rám, mikor épp megbillen az önbizalmam egy megromlott kapcsolat miatt. szex meg gondolom azért nincs napirenden ilyenkor, mert utána nyilván dönteni kell, hogy folytatás lesz, vagy elválnak útjaink. előbbi kiesik, különben nem csak tartalék lenne, utóbbi meg nem oké, hisz akkor ki tartja karban az önértékelésem?
de ez csak okoskodás, mint a kérdés maga. :P
;)
Utolsónak köszönöm. Várok még válaszokat, akár priviben is!
Mert a kérdéseim felére sem kaptam még választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!