Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Ti mit vártok egy tartalék csajtól?!

Figyelt kérdés

Annyiszor olvasom itt pasiktól, hogy tartalékba tesznek egy nőt. Arra lennék kíváncsi, hogy ilyenkor mit vártok tőle? El tudtok képzelni vele bármit is, ha a másik kapcsolat tönkremenne? Vagy akkor is új nő után néztek és marad tartalék? És van olyan, ami után azt mondjátok, hogy már tartaléknak se kell? Mitől JÓ egy tartalék csaj? Mutasson érdeklődést, teperjen, epekedjen utánatok, mutassa ki, hogy odavan értetek? Vagy inkább csendben várja, hogy ti észrevegyétek?

Olyan sokszor olvastam már ezt, tényleg érdekel! :D

36N

2012. febr. 1. 23:01
1 2 3
 21/28 Gergo_30F ***** válasza:
100%

Arra lennék kíváncsi, hogy ilyenkor mit vártok tőle?

- megerősítést, rajongást

El tudtok képzelni vele bármit is, ha a másik kapcsolat tönkremenne?

- talán, de nem hiszem, hogy működne

Vagy akkor is új nő után néztek és marad tartalék?

- ez valószínűbb, de időtöltésnek jó lehet

És van olyan, ami után azt mondjátok, hogy már tartaléknak se kell?

- persze, ha már jön a (jogos!) hiszti, veszekedés, számonkérés, hogy miért játszanak vele

Mitől JÓ egy tartalék csaj? Mutasson érdeklődést, teperjen, epekedjen utánatok, mutassa ki, hogy odavan értetek? Vagy inkább csendben várja, hogy ti észrevegyétek?

- mindez egyszerre: hozza a felsoroltakat komplikációmentesen (csendben)

2012. febr. 1. 23:43
 22/28 Gergo_30F ***** válasza:
#20: egyszerűbbek, egyenesebbek. én nem csináltam ilyet, és nem is tudok olyan ismerősömről, aki hajlandó lett volna ilyen mocsok játékot űzni. a gerincen túl az is visszatartó erő egyébként, hogy milyen veszedelmes tud lenni egy szerelmes nő.
2012. febr. 1. 23:47
 23/28 anonim ***** válasza:
Miért tart egy férfi egy nöt kétségek között igy is kérdezhetned, mert egyszerüen nem biztos magában vagyis fél az érzelmeitöl, attol hogy utána képtelen lesz kezelni a helyzetet attol hogy a csajba belesik.mert ha szex is van akkor megvan az eselye annak hogy komolyabb erzelmeket taplal de igy csak egy ide oda jatek ami növeli az egojat. de vissz lehet csapni az ilyen paliknak rendesen is...
2012. febr. 1. 23:50
 24/28 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kifejtést, ez teljesen érthető! Én egyébként nem egy pasit ismerek személyesen, aki ezt játssza!
2012. febr. 1. 23:50
 25/28 A kérdező kommentje:
23:50 Igen, ezt is elképzelhetőnek tartom teljesen. De az utolsó mondatod nem értem. Kifejtenéd?
2012. febr. 1. 23:54
 26/28 anonim ***** válasza:

Minden egyedül álló lány ismerősöm automatikusan tartalék lesz, ha valakivel össze jövök.

Vannak lány ismerőseim szép számmal és természetesen többen esélyesek voltak a barátnő címre, de választottamnál célba értem. Ha vége lenne a kapcsolatomnak, akkor természetesen annál a lánynál próbálkoznék, akivel szintén majdnem össze jöttem. Nem tartaléknak, hanem barátnak nevezem őket.

Az nem korrekt, ha a tartalék nem tud a páromról.

2012. febr. 2. 03:22
 27/28 A kérdező kommentje:
Utolsó: köszönöm, ez is érthető, de felvetődik bennem, hogy a "tartalék(ok)" tud(nak) a barátnőről, de vajon a barátnő is tud-e a tartalék(ok)ról?
2012. febr. 2. 10:07
 28/28 anonim ***** válasza:
Tudja a barátnőm, hogy vannak lány ismerőseim. Egy részüket ismeri személyesen. Azt is tudja, hogy ha szakítanánk, akkor nem búslakodnék, nem a gyk-ra írnék, hanem az egyik lánynál próbálkoznék. De azt is tudja, hogy most egyiknek sincs esélye nálam.
2012. febr. 2. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!