Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem érti meg, hogy van tartalék. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Elmondtam a barátnőmnek, hogy van egy tartalék csaj, hogy ha szétmennénk, akkor ne maradjak sokáig nőtlen. (nem csalom vele meg semmi ilyesmi)
Őt szeretem, de ha egyszer lelép esetleg muszáj bebiztosítanom magam.
Tudni akarta ki az én meg elmondtam neki és duzzog.
De hát mi ebben a rossz? Tőlem neki is lehet tartalék pasija.
2014. jan. 21. 19:36
11/35 anonim válasza:
Ezt nem kommentálom.
Mondjuk úgy, úriember ilyet nem csinál.
12/35 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint nem vagyok úriember.:-/
Valahogy túlélem.
2014. jan. 21. 19:45
14/35 anonim válasza:
Ostoba vagy. Ezek után most szerinted hogy tud téged komolyan venni?
15/35 A kérdező kommentje:
Jól van nincsen gáz, időközben letisztázta magában a dolgokat és azt mondta, hogy lesz neki is tartalék fiúja, de nem árulta el, hogy ki.
2014. jan. 21. 19:51
16/35 anonim válasza:
Akkor mi a f.asznak írtad ki a kérdést?
17/35 A kérdező kommentje:
Mert fsza gyerek vagyok.
2014. jan. 21. 19:54
18/35 anonim válasza:
Nem kell hónapokig sírni szakítás után, de amíg tart a kapcsolat, bunkóság utódot keresni. Erre a szakítás után gondolj, túléled, ha néhány napig szingli leszel.
19/35 A kérdező kommentje:
ma 19:54!
Értem amit mondasz. Nem hülyeség. :-/
2014. jan. 21. 19:56
20/35 Költőnő? válasza:
Ez fake, ez troll, ilyen NINCS:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!