Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elnézhető, hogy majdnem eltörte a kezem akkor is ha én voltam hibás?
A barátom ex idegenlégiós.Már 3 éve vagyunk együtt.Néha voltak rossz pillanatai de általában normális.
Tegnap csak ült magában és nézett előre a semmire.Én ezt furcsálltam és odamentem és a vállára tettem a kezem és megkérdeztem,hogy valami baj van.
De ő rögtön védekezett és majdnem eltörte a kezem.Kicsavarta és ellökött.
Bocsánatot kért.De bennem egy világ dőlt össze.Nem hittem ilyennek :(
Nem 100as, az tuti! Ki tudja miken ment keresztül, és mennyire sérült? Pár év múlva, még kitekeri a nyakadat is...
Egyik filmben vt pont egy ilyen jelenet, amikor az "agyonkiképzett" f.aszi ülve aludt a díványon, közben hazajött a barátnője, aki odahajolt hozzá egy csókra, az ürge meg seperc alatt elvágta a torkát, mert benne volt a "bugi" a kezében. Tudom, csak film...
a bemutató
http://www.youtube.com/watch?v=y_67zrzIWDQ
a jelenet
Senki sem írta,hogy el kell hinni!Ha nem hiszed akkor ne írj választ.Keress másik kérdést!
Nem igen volt pszichologikusnál.Legalábbis én nem tudok róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!