Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan én vagyok a hibás?
Szerintem egyáltalán nem volt oka, hogy duzzogjon ... :/
Nem is értem!
Szerintem pontosan neki kellett volna kiállnia érted, legalábbis ennyi elvárható egy férfitől, aki nevezetesen a barátod! :/
Érdekes egy fazon a barátod.
Először is neki kellett volna lépnie, hogy a szive hölgyét vegzálják. Nem lehetséges, (csak hangosan gondolkodom)
hogy mivel megvédted magadat ezért kvázi úgy érzi a férfiassága súlyosan sérült? Esetleg szembesült azzal, hogy ő nem volt képes lépni idejében te pedig megoldottad, ettől csorbul a férfiúi önbecsülése?
(Mellesleg ha igy van, akkor ő miért is nem lépett? Ez engem zavarna ha nő volnék, és a párom nem védene meg, hanem magamat kéne, ami jó dolog ha éppen nincsen jelen, de ha ott van az ő dolga volna nem kicsit.)
Köszönöm a válaszokat :)
Remélem tényleg ,,csak,, ez volt a baj,hogy hirtelen nem reagálta le a dolgot és bántotta. Mostanában sajnos sok perverz fazon járkál a világban és én sokat vagyok este az utcán egyedül amíg hazaérek aztán bennem van alapból a para ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!