Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban, hogyan lehet ilyen vita?

Figyelt kérdés

A párommal 2 éve élünk együtt. Igazi szerelem elsőlátásra kapcsolatnak tűnt, de most úgy tűnik nagyon összekaptunk. Jogosan vagyok felháborodva ?

Sokat nélkülözünk az utóbbi időben. Párom munkanélküli és én is csak félállásban vagyok. Minden forintot megfogunk és mindent megbeszélünk, hogy hova költsük. Mult héten egy orvosi vizsgálatra kaptunk egy ismerősön keresztűl beutalót, ahol vérszaturációt és infrakamerás vizsgálat volt. Sajnos kiderült, hogy nagyon sok lerakódás van az ereimben. Harminc éves korom ellenére kb mint egy dupla annyi idősnek, közölte a magán cég doktora.

Felajánlották, hogy tudnak segíteni. Akciósan, ott a helyszini sorsoláson nyertem 600 ezer Ft-nyi kedvezményt, amit beválthattam a helyszínen, csak akkor, aznap egy 1 milliós pulzáló mágnesmatracra, amivel teljesen rendbejönnék fél év alatt és persze a párom is használhatná megelőzés céljából, hiszen a miénk lenne.

Mivel a helyszínen kellett döntenem, így mivel nem értem el telón megvettem, sokkal olcsóbban mint az üzletbe !!

Amikor hazaértem, hatalmas veszekedés és majdnem szakítás lett belőle, hogy hogyan mertem felvenni kölcsönt (mert csak így tudtam megvenni, de a kamatokkal is sokkal olcsóbb !) amikor alig jut normális meleg ételre pár naponta és olcsó felvágottakon meg kenyeren élünk hónapok óta.

Én megértem a párom mindenbe, de azt nem érti meg ő, hogy ez nem luxuscikk ! Egészségmegörző és gyógyító eszköz, ami nagyon sokba kerül (bérlése havi 40 ezer pl) és most nekünk örök életre megvan.

Jogos a felháborodása ? Felháborodásom ?

2014. jan. 11. 10:52
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Hogy látod, mi a baj ezzel a kérdéssel?

Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció

2014. jan. 11. 11:04
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
utolsó.. én tartok tőle, hogy nem kamu:S:S:SS:
2014. jan. 11. 11:09
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se kamu, vannak ilyen naiv emberek...kérdező, téged ezzel a matraccal nagyon rászedtek. Szerinted hány embernek mondták még ott, hogy súlyos problémája van és ezen csakis egy egymillió forintos cucc segít? Te jó ég. És amúgy is, ha tényleg ilyen problémád lenne, akkor rendes gyógyszereket, vagy vitaminokat kéne szedned, nem ilyen sz@rságon feküdni...szerintem menj és vizsgáltasd ki magad egy normális orvossal, ki fog derülni, hogy kutya bajod és pereld vissza a pénzed.
2014. jan. 11. 11:15
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Ja és ha tényleg ilyen bajod lenne, akkor akár egy sima jógaedzés is javíthatna az állapoton. De ez a matrac egy kamu:S
2014. jan. 11. 11:16
 15/26 A kérdező kommentje:

Eddigi kivizsgálásokon semmit se állapítottak meg, de azokon nem volt termokamerás vizsgálat egyiken se !

Az előadáson videokban orvosok mondták, hogy csak ez segít a mikrocirkuláció tisztításába és ha a vérkeringés rendbe van, akkor minden szerv jól működik, mert eljut a táplálék mindenhova. Ezt a párom is használhatja, ennek jelentőségét ő nem értette meg Minden betegségre jó. Valamit mindenen segít. Elsődőrban vérkeringés tisztító, lerakódásokat tisztít, de minden szerv saját elktromágneses frekvenciáját gerjeszti, így lehet kezelni egy teröletet is. korházakba is használják.

Azt nem mondtam, hogy a félállásomra kaptam a hitelt. Van kocsim, lakásom.

2014. jan. 11. 11:24
 16/26 anonim ***** válasza:

Es miből fogod a hitelt fitpzetni, ha napról napra éltek? Ja, legfeljebb elárverezik a lakást meg a kocsit....

Amúgy áruld mar el, hogy ugyan hol lehet egy nap alatt jelzálog hitelt elintézni papírok nelkul, mert komolyan érdekelne

2014. jan. 11. 11:28
 17/26 anonim ***** válasza:
Fogtam a fejem, mikor olvastam, de aztán leesett, hogy kamu.
2014. jan. 11. 11:29
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
#16, az ilyen átverős termékbemutatókon simán intéznek neki hitelt, mivel nem pénzintézet, hanem a cég ad hitelt---
2014. jan. 11. 11:29
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

fogd fel, hogy becsaptak...

rendben, hogy önmagadtól nem esett le, de basszus pont erről a matracosról, termo nem tudom misről cikkeztek tavaly hónapokig

2014. jan. 11. 11:32
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

18!

A semmire a cég se ad hitelt, ez baromsag. Dolgoztam a Zepternel, ott is van hitelbírálat.

2014. jan. 11. 11:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!