Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatban, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatban, hogyan lehet ilyen vita?

Figyelt kérdés

A párommal 2 éve élünk együtt. Igazi szerelem elsőlátásra kapcsolatnak tűnt, de most úgy tűnik nagyon összekaptunk. Jogosan vagyok felháborodva ?

Sokat nélkülözünk az utóbbi időben. Párom munkanélküli és én is csak félállásban vagyok. Minden forintot megfogunk és mindent megbeszélünk, hogy hova költsük. Mult héten egy orvosi vizsgálatra kaptunk egy ismerősön keresztűl beutalót, ahol vérszaturációt és infrakamerás vizsgálat volt. Sajnos kiderült, hogy nagyon sok lerakódás van az ereimben. Harminc éves korom ellenére kb mint egy dupla annyi idősnek, közölte a magán cég doktora.

Felajánlották, hogy tudnak segíteni. Akciósan, ott a helyszini sorsoláson nyertem 600 ezer Ft-nyi kedvezményt, amit beválthattam a helyszínen, csak akkor, aznap egy 1 milliós pulzáló mágnesmatracra, amivel teljesen rendbejönnék fél év alatt és persze a párom is használhatná megelőzés céljából, hiszen a miénk lenne.

Mivel a helyszínen kellett döntenem, így mivel nem értem el telón megvettem, sokkal olcsóbban mint az üzletbe !!

Amikor hazaértem, hatalmas veszekedés és majdnem szakítás lett belőle, hogy hogyan mertem felvenni kölcsönt (mert csak így tudtam megvenni, de a kamatokkal is sokkal olcsóbb !) amikor alig jut normális meleg ételre pár naponta és olcsó felvágottakon meg kenyeren élünk hónapok óta.

Én megértem a párom mindenbe, de azt nem érti meg ő, hogy ez nem luxuscikk ! Egészségmegörző és gyógyító eszköz, ami nagyon sokba kerül (bérlése havi 40 ezer pl) és most nekünk örök életre megvan.

Jogos a felháborodása ? Felháborodásom ?

2014. jan. 11. 10:52
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
A párodnak tökéletesen igaza van, te meg idióta vagy!
2014. jan. 11. 10:57
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég, remélem, ez egy poén és nem voltál tényleg ilyen hülye!
2014. jan. 11. 10:58
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Az o felháborodása jogos. Nem vagy normalis, esküszöm.
2014. jan. 11. 10:58
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Vagy kamu a kérdés vagy nagyon hülye vagy! A párod helyébe agyon ütnélek. De sztem kamu.
2014. jan. 11. 10:59
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Másodszorra olvasva kamu. Ha csak fel állásban vagy, eleve nem kapsz hitelt, pláne nem egy napon belül.
2014. jan. 11. 11:00
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Es te elhitted hogy ez segiteni fog???

Nem hiszem el hogy vannak meg ilyen naiv emberek.

7/26 anonim ***** válasza:
100%

Jogos a párod felháborodása.

Te nem ezen a Földön élsz? Rengeteg embert vágnak át így, hogy "jujj helyszíni sorsolás, jajj ön nyert, stb." Mi az, hogy csak aznap válthatsz be valamit, ott a helyszínen? Ha korrektek lennének, akkor gondolkozhatnál rajta, elvégre 1 millió forintról van szó.

De meséld el, hogy jutottál ilyen hirtelen hitelhez?

Nem kellett előleget fizetned? Hát persze hogy nem, hiszen vidd a terméket, ez a lényeg.

Ez valóban luxuscikk, én szó nélkül otthagynálak.

8/26 anonim ***** válasza:
100%

Jogos a felháborodása..

egyrészt, ez a matrac a lerakódáson nem fog segíteni, ahhoz komolyabb dolgok kellenek egy atracnál...

azon elgondolkodtál-e, hogy 1 milliós matracból adtak 600 E kedvezményt, akkor az mennyit ér? (az ilyen sorsolások mind kamu)

ez rengeteg pénz, én is elgondolkodtam volna a szakításon..

ha tényleg annyit ér sem volt jogod a tudta nélkül megvenni...

9/26 anonim ***** válasza:
100%

és én még azt hittem, hogy az öreg néniket lehet csak becsapni ezzel a kamuval...

8 napon belül írásban, tértivevényes levélben állj el a szerződéstől

10/26 anonim ***** válasza:
100%
Magänorvosnäl van helyszini sorsoläs ????? :DDDD
2014. jan. 11. 11:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!