Hogy fogadta a volt férjetek/feleségetek, mikor megtudta, hogy újra párkapcsolatban vagy?
Az én volt férjem hadjáratot indított, amikor kiderült, hogy az új kapcsolatom komoly. Annak ellenére, hogy ő lépett le, és ő hagyott ott két kisgyerekkel. Mondjuk addigra már annyira nem működött, hogy én se vágtam eret emiatt. Könnyű volt az újrakezdés 10 év házasság és válás után.
A hadjárat a gyerekeken keresztül folyik, ami ellen nem tudok védekezni. Ellenünk akarja fordítani őket, de szerencsére időközben megnőttek, és nem jár túl nagy eredménnyel a próbálkozása.
Amikor megtudta, hogy összeházasodunk, elkezdte hívogatni a vőlegényemet, hogy miket tud rólam és szívesen elmeséli négyszemközt. Naponta 3-4 szer hívta. Amikor a mára már férjem közölte vele, hogy szeretné ha én is ott lennék, hogy a másik oldalt is hallja, rögtön meghátrált.
Szóval nem egy tündérmese.
nem volt a férjem, de azért leírom.
a szakítás után viszonylag hamar lett új kapcsolatom (ami azóta is tart). kb. 4 hónapja lehettünk együtt, mikor a volt barátom rájött, hogy ez komoly, és vissza akart szerezni. aztán kb. 3 év után egy hétre "szétmentünk" a jelenlegi párommal, akkor is rögtön jött volna az ex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!