Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet úgy kibékülni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet úgy kibékülni, hogy úgy tűnjön, ő kezdte a dolgot?

Figyelt kérdés

A barátommal az elmúlt 2-3 napban veszekedtünk, és ma nagyon csúnyán elfajult a vita. Kb szakítás a dolog vége.

De nagyon szeretem, és tudom, hogy ő is így van vele. Szeretnék kibékülni vele, de (tudom, hülye lányos dolog) azt szeretném, ha ő kezdeményezné a dolgot (vagy legalábbis úgy tűnjön), mert valójában ő bántott meg engem eleinte, és azért indult ki az egész (és ma éppen enyhült volna, amikor megint tett/mondott valamit, amivel ismét lángra kapott a dolog). Elegem van már a folyamatos marakodásból, és nem szeretnék szakítani, szeretnék boldogan továbbra is együtt lenni vele, de azt szeretném, ha mindez az ő kezdeményezésére történne- vagy legalábbis, ismételten, ő azt hinné, mert nem mehet ez úgy tovább, hogy mindig én engedek az igazamból a béke kedvéért.

Javaslatok? Előre is köszönöm a megközelítőleg is hasznos válaszokat!

több, mint 1 éve vagyunk együtt, 20+ korosztály (ki gondolta volna, mi?).

2014. jan. 11. 00:29
1 2
 11/12 anonim válasza:
korod ?
2014. jan. 11. 09:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Mondd neki, hogy megbántott, nem akarsz veszekedni (bár úgy veszem ki, hogy ez nálatok általános dolog, amin nem csodálkozok mert a kommunikációtok csapnivalóan szar). Szeretnéd, ha bocsánatod kérne tőled, stb... És persze te is bocsánatot kérsz azokért a dolgokért, amivel te bántottad meg. Aztán majd kiderül, hogy ki akar-e békülni. Lehetsz te az okosabb, vagy lehettek mindketten hülyék. Ez a két lehetőség van. És nem kell engedni az igazadból. Ha elvárod, hogy őszintén bocsánatot kérjen, akkor máris nem engedtél az igazadból, csak ELMONDTAD neki őszintén, hogy mit akarsz. És nem utolsó dolog az sem ha be tudod látni a saját hülyeségedet. Ha ilyen marad kettőtök között a kommunikáció (zéró, nulla, fos), akkor egész nyugodtan szakíthattok is akár, mert nincs értelme így egy kapcsolatnak.
2014. jan. 11. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!