Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet úgy kibékülni, hogy úgy tűnjön, ő kezdte a dolgot?
A barátommal az elmúlt 2-3 napban veszekedtünk, és ma nagyon csúnyán elfajult a vita. Kb szakítás a dolog vége.
De nagyon szeretem, és tudom, hogy ő is így van vele. Szeretnék kibékülni vele, de (tudom, hülye lányos dolog) azt szeretném, ha ő kezdeményezné a dolgot (vagy legalábbis úgy tűnjön), mert valójában ő bántott meg engem eleinte, és azért indult ki az egész (és ma éppen enyhült volna, amikor megint tett/mondott valamit, amivel ismét lángra kapott a dolog). Elegem van már a folyamatos marakodásból, és nem szeretnék szakítani, szeretnék boldogan továbbra is együtt lenni vele, de azt szeretném, ha mindez az ő kezdeményezésére történne- vagy legalábbis, ismételten, ő azt hinné, mert nem mehet ez úgy tovább, hogy mindig én engedek az igazamból a béke kedvéért.
Javaslatok? Előre is köszönöm a megközelítőleg is hasznos válaszokat!
több, mint 1 éve vagyunk együtt, 20+ korosztály (ki gondolta volna, mi?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!