Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnák kibékülni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnák kibékülni a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy túl féltékeny voltam, és most nagyon megharagudott rám azt mondta hogy vége.De aztán mondta hogy szeret és adjak neki időt.tegnap este beszéltünk utoljára. Akkor mind a ketten nagyon sírtunk és könyörögtem neki hogy bocsásson meg, de azt mondta idő kell. :'(

már 3 napja össze vagyunk "veszve" ő ezt csak szünetnek nevezi. De nagyon szenvedek :( vissza akarom kapni mihamarabb akár mit mondok neki csak sír, és mondja hogy szeret, de valamiért nem akar megbocsájtani :'(... mit mondhatnák neki hogy ne sírjon és végre kibéküljünk és minden olyan legyen mint régen?? :'(

2013. jún. 22. 18:43
1 2
 1/13 kruse ***** válasza:

Semmit, hagyd békén kicsit.

Utána meg ne legyél annyira féltékeny, mert nem biztos h lesz még egy esélyed.

2013. jún. 22. 18:44
 2/13 anonim ***** válasza:
Semmikép se könyörögj, ha időre van szüksége akkor adj neki időt legyél vele nagyon kedves de ne mássz a nyakára. A szünet általában szakítást jelent de azt kívánom ne így legyen.
2013. jún. 22. 18:45
 3/13 A kérdező kommentje:
ááá nem élném túl ha szakítana velem... nagyon szerettük egymást. én hülye mindent elrontottam :((
2013. jún. 22. 18:49
 4/13 anonim ***** válasza:
Hagyd egy kicsit.. de keresd minden nap.. írj neki.. csak hívd fel hogy mizu van vele.. szurkolok neked!:)
2013. jún. 22. 19:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2013. jún. 22. 19:07
 6/13 A kérdező kommentje:
megpróbálok vele telón beszéplni. ha nem venné fel véletlenül írok neki.....
2013. jún. 22. 19:08
 7/13 anonim ***** válasza:

Egy kérdés volt okod féltékenynek lenni??

Tanuld meg ok nélkül nem szabd ha menni akar menni fog bármit teszel.. felesleges féltékenynek lenni, bíz meg benne és tényleg ne könyörögj neki azzal nem mész semmire mutasd meg neki hogy szereted.

2013. jún. 22. 20:53
 8/13 A kérdező kommentje:

Mutatom neki..... Nagyon is mutatom... De azt mondta megbocsájt.... és hogy gondolkizik.... :'( 1hetet kért....

és nem rám haragszik azt mondta nekem már rég begbocsájtott. És ő a hibás.... azt írta magárol hogy hülye.

Megkérdeztem tőle , h tényleg egy másik fiu van e a háttérben és azt mondta h nem dehogy. És azt mondta hogy az ő baja és senkinek nem mondja el..... és gondolkozik hogy mi legyen... :'(

2013. jún. 22. 22:47
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem fura, hogy ezt írta. Az én barátom is nagyon féltékeny volt, de nemcsak emiatt lett szünet. Utána folytattuk, mert szerettük egymást.
2013. jún. 23. 16:56
 10/13 kruse ***** válasza:
Viszont, ha rég megbocsájtott közben pedig 1 hetet kért akkor az már gáz... Valószínű h a kapcsolattal van baja,és azért kért időt. legalábbis nekem úgy tűnik.
2013. jún. 23. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!