Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnák kibékülni a barátnőmmel?
Arról van szó hogy túl féltékeny voltam, és most nagyon megharagudott rám azt mondta hogy vége.De aztán mondta hogy szeret és adjak neki időt.tegnap este beszéltünk utoljára. Akkor mind a ketten nagyon sírtunk és könyörögtem neki hogy bocsásson meg, de azt mondta idő kell. :'(
már 3 napja össze vagyunk "veszve" ő ezt csak szünetnek nevezi. De nagyon szenvedek :( vissza akarom kapni mihamarabb akár mit mondok neki csak sír, és mondja hogy szeret, de valamiért nem akar megbocsájtani :'(... mit mondhatnák neki hogy ne sírjon és végre kibéküljünk és minden olyan legyen mint régen?? :'(
Semmit, hagyd békén kicsit.
Utána meg ne legyél annyira féltékeny, mert nem biztos h lesz még egy esélyed.
Egy kérdés volt okod féltékenynek lenni??
Tanuld meg ok nélkül nem szabd ha menni akar menni fog bármit teszel.. felesleges féltékenynek lenni, bíz meg benne és tényleg ne könyörögj neki azzal nem mész semmire mutasd meg neki hogy szereted.
Mutatom neki..... Nagyon is mutatom... De azt mondta megbocsájt.... és hogy gondolkizik.... :'( 1hetet kért....
és nem rám haragszik azt mondta nekem már rég begbocsájtott. És ő a hibás.... azt írta magárol hogy hülye.
Megkérdeztem tőle , h tényleg egy másik fiu van e a háttérben és azt mondta h nem dehogy. És azt mondta hogy az ő baja és senkinek nem mondja el..... és gondolkozik hogy mi legyen... :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!