Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnák kibékülni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnák kibékülni a barátnőmmel? Folyt. Lent

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy egyszer összejöttünk 1hónap utána szakított velem mert hogy ő nem annyira szeret...rá 3hétre ismét összejöttünk jártunk kb másfél hónapot és ok nélkül szakított velem...de szakítás után még midnig volt közünk egymáshoz(nem sex!),úgy értem h csók ölelés stbstb...de ez is megszűnt egyiknapról a másikra,nem is beszélt velem köszönni se köszönt meg semmi..most párnapja ismét beszélünk néha...tegnap is beszélgettünk valami baja volt és bunkózott...először nem érdekelt h bunkó de felidegesített egy idő után és én is icsit bunkó voltam....de amikor "magához tért"azt mondta h ő nagyon szeret mert én belemerem mondani a "pofájába" a dolgokat...(szó szerint idéztem azt h "pofájába")...ma is suli után megvártam beszélgettünk hülyéskedtünk...de semmi több...hogy utdnék vele ismét összekerülni??segítsetek lécci és normális válaszokat

15/F

2010. febr. 26. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
bocs a végét már nem olvastam el. ilyen p*csával nem kell törődni, aki úgy dobál ahogy a kedve tartja. csak kihasznál. Szard le, vagy viselkedj vele te is bunkón, akkor majd észreveszi magát.
2010. febr. 26. 14:34
 2/7 A kérdező kommentje:
már megvolt az h nukó voltam...és észrevette magát...sőt meg köszönte h észhez térítettem...
2010. febr. 26. 14:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Egyetértek az elsővel, ez lesz a megoldás!
2010. febr. 26. 14:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Gyere össze az egyik barátnőjével.Biztosan rád fog mászni, ha össze jön a másik csaj.
2010. febr. 26. 15:36
 5/7 anonim válasza:
am nem hiszed el de ilyen nekem is volt és én többször próbáltam hogy hátha össze jönnénk de aztán meguntam,kerestem egy másik csajt vagyis még csak barát voltam vele de máris elkezdett irigykedni vagyis kezdett vissza jönni hozzám,szóval lehet jó ötlet amit az elözző írt :D
2010. márc. 3. 18:30
 6/7 anonim ***** válasza:

hát.. én biztos nem járnék egy ilyen csajjal.

szórakozik veled össze-vissza.

dehát.. te tudod.....

nekem BIZTOS nem kéne ilyen lány.

most vagy szeret, vagy nem. ha valakit szeretek, akkor nem bunkózok vele és nem játszom el vele, hogy egyik héten szeretem, másikon nem.

2010. márc. 3. 19:47
 7/7 A kérdező kommentje:
akkor szerintetek próbáljak meg összejönni 1 másiklánnyal??és ha úgy csinálnám h megbeszélem 1 csajjal h csináljunk úgy mintha,de mégsem..!?az is jó nem?
2010. márc. 3. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!