Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnák kibékülni a barátnőmmel? Folyt. Lent
Az a helyzet hogy egyszer összejöttünk 1hónap utána szakított velem mert hogy ő nem annyira szeret...rá 3hétre ismét összejöttünk jártunk kb másfél hónapot és ok nélkül szakított velem...de szakítás után még midnig volt közünk egymáshoz(nem sex!),úgy értem h csók ölelés stbstb...de ez is megszűnt egyiknapról a másikra,nem is beszélt velem köszönni se köszönt meg semmi..most párnapja ismét beszélünk néha...tegnap is beszélgettünk valami baja volt és bunkózott...először nem érdekelt h bunkó de felidegesített egy idő után és én is icsit bunkó voltam....de amikor "magához tért"azt mondta h ő nagyon szeret mert én belemerem mondani a "pofájába" a dolgokat...(szó szerint idéztem azt h "pofájába")...ma is suli után megvártam beszélgettünk hülyéskedtünk...de semmi több...hogy utdnék vele ismét összekerülni??segítsetek lécci és normális válaszokat
15/F
hát.. én biztos nem járnék egy ilyen csajjal.
szórakozik veled össze-vissza.
dehát.. te tudod.....
nekem BIZTOS nem kéne ilyen lány.
most vagy szeret, vagy nem. ha valakit szeretek, akkor nem bunkózok vele és nem játszom el vele, hogy egyik héten szeretem, másikon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!