Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnák kibékülni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnák kibékülni a barátnőmmel?

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy túl féltékeny voltam, és most nagyon megharagudott rám azt mondta hogy vége.De aztán mondta hogy szeret és adjak neki időt.tegnap este beszéltünk utoljára. Akkor mind a ketten nagyon sírtunk és könyörögtem neki hogy bocsásson meg, de azt mondta idő kell. :'(

már 3 napja össze vagyunk "veszve" ő ezt csak szünetnek nevezi. De nagyon szenvedek :( vissza akarom kapni mihamarabb akár mit mondok neki csak sír, és mondja hogy szeret, de valamiért nem akar megbocsájtani :'(... mit mondhatnák neki hogy ne sírjon és végre kibéküljünk és minden olyan legyen mint régen?? :'(

2013. jún. 22. 18:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy megcsalt .. :S:S Nem bántásként meg semmi csak ha belegondolsz neked se mondja el azért az kemény , legalább neked mondaná el meg ha időt is kért nemtudom ne legyen igazam
2013. jún. 24. 11:30
 12/13 anonim ***** válasza:

De az is lehet, hogy nem csalt meg.

9-es voltam.

2013. jún. 24. 12:17
 13/13 A kérdező kommentje:

Már elrendeztünk mindent. Nem csalt meg...

nagyon szeretjük egymást. ha megis csalt volna..... én tudom kivel tette volna meg. De áááá tuti hogy nem :D az durva lenne kicsit :'D. örülök hogy minden jól alakult.

2013. jún. 29. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!