Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exek tul. Képpen már nem szeretnek, vagy miért olyan nehéz velük kibékülni?
szerintem épp az ért nehéz kibékülni, mert még éreznek valamit a másik iránt...
ezért utálják sokan a "legyünk barátok"-kezdetű sz@r szöveget, köztük énis
kinek kell olyan "barát", akibe bele vagy zúgva, de hozzá nem érhetsz, viszont jó pofát kell vágnod még az új csajához/pasijához is
hát a legtöbben nem mazochisták, ha még szerelmesek tuti nem kell a békülés
ha nincs senki, akkor is... nem fogok vele beszélni, meg találkozni ha nem b@sz meg
nem fogom a fagylaltot, üvegen keresztül nyalogatni D:
velem olyan alapon szakított, h nem vagyok megbízható
ami totál nem igaz. imádom, ő a mindenem.
nem tudom már mit tegyek.
de ő már ott tart, hogy fel sem veszi a telot.
szóval ha szeretne, szerintem nem ilyen lenne.
szóval kezdek arra vonatkoztatni, hogy kamuból dobott és igazából arról van szó, h nem szeret.
persze, csak azt mindig nehezen látják be ha ők a "hibásak".
könnyen hibáztat téged hogy te vagy a rossz, megbízhatatlan - azt hiszi ezzel kevésbé bánt mintha azt mondaná "bocsi, téged nem tudlak szeretni, nem vagy elég jó".
erről nem te tehetsz, de hát az ember akkor is rágódik, hogy vajon miért nem szerették és magában keresi a hibát... ezért könnyebb neki egy olyan "hibát" mondani, amin nem nehéz változtatni, mint pl. a megbízhatatlanság.
de amiken mondjuk nem lehet: pl. ronda orr/homlok/fej, unalmasság, túlérzékenység, stb. amik "kb." veleszületettek és az ember ha meggebed sem túl kibújni a személyiségéből - ugyan minek terheljük ilyenekkel, amiken nem tud változtatni?
engem azzal hagyott el a pasim, hogy nem tud szeretni. talán még rosszabb is volt, mintha mond egy ürügyet, amit "kijavítok" és a következő pasihoz majd pozitívan meg boldogan állok neki...
de így... évek óta azon rágodok mi ronda rajtam, mi pocsék a személyiségemben - az egész életemet tönkretette azzal hogy nem kamuzta inkább azt hogy "mert lusta vagy".
egy ilyet elfogad az ember.
de azt hogy "fura vagy, ronda vagy, uncsi vagy, humortalan vagy, buta vagy" - nem, mert nem tud tenni ellene és azt hiszi, másnak sem lesz soha jó.
tekintve, hogy én rendkívül monogám vagyok, nem tudom elfogadni az indokot, amiért dobott.
ezért keresem. hogy miért.
mert magamból kiindulva, ha én szakítok mindig egy és ugyanaz az indok, hogy Nem Szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!