Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 évesen,4 hónap után nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 évesen,4 hónap után nagyon korai az együtt alvás?

Figyelt kérdés

Téli szünetbe szeretnénk, ha együtt aludhatnánk.

Különben már lefeküdtünk, és szerintem anyukám is tud róla. (Szüleim kedvelik Őt, már évek óta ismerik.)

Én 15/L

Barátom 17/F

2009. nov. 30. 18:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem nem a szülők dolga eldönteni.

Csak szólj hogy itt alszik és ennyi.

Aztán majd ugyis jön minden hétvégén.

Legyetek boldogok.

A paraszt válaszolókra meg ne figyeljetek. Szánalmas féltékeny majmok. Vagy az elmúlt fiatalságukat siratják.

2009. nov. 30. 19:10
 22/26 anonim ***** válasza:
38%
A paraszt válaszoló tapasztalatból írja amit ír, és csak jót akar a másiknak...
2009. nov. 30. 19:12
 23/26 anonim ***** válasza:

ma 19:07

Jövőre már 16 leszel aztán 17.

Észbe se kapsz és már 30 vagy...

Csak fiatalon tünik olyan távolinakb a 3. X

2009. nov. 30. 19:22
 24/26 anonim válasza:
anikó ismét. figyeljetek itt nem arról van szó hogy mit kell tanulnia...képzeljétek énis fiatalon vesztettem el...ÉS????? most vagyok 16 dolgozom, közgazdasági szakközépbe járok, sőt diplomázni is fogok nyelvvizsgával. itt nem az a lényeg h mit tanul stb...nevedd fel csajszi...a problémát kell megbeszélni nem észt osztani...ígyis fel tudtam énis nevelkedni, és felelősségteljes fiatalnak számítok hosszútávú tervekkel...
2009. nov. 30. 19:22
 25/26 anonim ***** válasza:
Ezaz. nemtudom hogy keverik ide egyesek a tanulást. Ennyi erővel ha meg egy 25 éves kérdezne ilyet annak meg azt kéne mondani hogy inkáb dolgozz éjjelnappal. Vagy unatkozz magadba csak nehogy jól érezd magad. Azért mert valaki fiatalon nem jött össze egy kapcsolata akkor már biztos mindenki olyan béna lesz mint ő. Miközbe lehet hogy élete legnagyob szerelmétől beszélné le az ő egy balsikere miatt valakit.
2009. nov. 30. 19:35
 26/26 anonim ***** válasza:
meg munka mellett majd biztos könnyeb lesz ismerkedni 35 évesen mint még fiatalon és szabadon
2009. nov. 30. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!