Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 évesen,4 hónap után nagyon korai az együtt alvás?
Téli szünetbe szeretnénk, ha együtt aludhatnánk.
Különben már lefeküdtünk, és szerintem anyukám is tud róla. (Szüleim kedvelik Őt, már évek óta ismerik.)
Én 15/L
Barátom 17/F
Amikor itt van, mindig egész nap be van zárva az ajtó, azt szerintem már megszokták...
És nem beszélnek egymással se semmiről. Velem is úgy beszélnek, mint a kutyával. Ezért már inkább beszélgetést se kezdeményezek, nem szeretném felidegesíteni magam., van elég bajom így is. :)
Azért baj hogy lefeküdtél vele mert egyrészt fiatal vagy, másrészt ennek nem most van itt az ideje, most a tanulásé van itt és az életre való felkészülésé!
Annak van itt az ideje hogy lerakd azokat az alapokat amik ahhoz kellenek hogy az életben ne legyen soha anyagi gondood mert olyan végzettségeket szerzel majd és oylan papírjaid lesznek!
Érted már?
Nem ezzel kellene foglalkoznod!
Mert pár év múlva (5-6 év) amikor majd gond lesz elhelyezkedni, meg anyádék megunják a banánt és azt mondják neked elmúltál lányom 18 élj meg a saját lábadon, és az érettségidre majd kapsz 80 ezer forintot a munkahelyeden amivel gyakorlatilag kitörölheted oylan kevés a megélhetéshez, és nem lesz más választásod minthogy jól menj férjhez, mellesleg lefogadom hogy a mostani "fontos ember" sem lesz már olyan fontos akkor majd eltöprengsz azon hogy, mennyire másképp csinálnám ha visszamehetnék az időben.
Hát ha egymással se beszélnek sehogy se a szüleid , és még veled is úgy beszélnek minta kutyával akkor szinte 98% ban számíts arra hogy amint betöltöd a 18 at neked nem lesz maradásod otthon plusz lehet hogy az őseid is elválnak..
Mihez kezdesz majd??
Tanulj! Érettségizz!! Egyetem!! Kollégium!! Diákhitel!!
Diploma!!!
Együttalvás helyett erre hasalj rá ha nem akarsz problémákat 18 éves korod után..
Azt hiszem, 15 évesen még nem érettségizek, még nem lakok kollégiumba, nem járok egyetemre. Majd ennek is eljön az ideje.
Tanulok, de élni is szeretnék.
Hát akkor tanuld az angolt plusz vállalj be még 1 nyelvet amennyi időd marad még, és ne az együttalvással foglalkozz
Angolul már a 4-6 os villamos is dumál úh azzal már nemsokra mész mert nem érték..
Mellesleg én megpróbálnék előbb érettségizni ha lehetséges, mert jó lenne ha még 18 éved előtt tudnál felvételizni felsőoktatásba mert hidd el hogy amint betöltöd a 18 at felfordul a világ körülötted és ez odabax majd a felvételidnek is meg úgy az egész továbbtanulásodnak.
Egy időzített bombán ücsörögsz otthon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!