Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első közös együtt alvás?
Mikor volt az első olyan éjszaka mikor a barátotokkal/barátnőtökkel együtt aludtatok??? és a szülők hogy gondolták ezt az egész helyzetet?
Minél több választ várok:)Köszönöm:):)
szia!
Én igaz 18 voltam, és a barátommal mentünk hozzá egy szülinapról, és megbeszéltük előtte, hogy náluk alszom.De nem történt semmi "olyan" akkor még, ez volt a vicces benne!
Anyámnak meg szimplán annyit mondtam, hogy egy barátnőmnél alszom.
A mostani párommal első este együtt aludtunk:))) Mármint, ismerkedésünk után úgy 2 v 3 héttel történt, de egész addig az estéig még csak nem is csókolóztunk:p egyszer átjött hozzám, mert mondtam hogy valami nincs rendben a gépemmel. Miután megjavította ottmaradt és egész éjszaka beszélgettünk (csókon kívül semmi egyébb nem történt:p)De nagyon jóóóó volt:D Már akkor éreztem hogy bele fogok szeretni...:D Mindennek már majdnem egy éve, és még csak nem is veszekedtünk soha:D Szüleim persze nem tudtak róla... nehogy már:p vidéki vagyok, de az egyetem miatt a városban lakom kintlakásban, és ott történt. Lassan együtt élünk, szüleim is tudják már és CSODA de nincs ellene kifogásuk:):D
19,L
utolsónak: nem értem hogy miért lenne problémájuk azzal, hogy a felnőtt lányuk együtt akar élni azzal akit szeret?!?! ha ez probléma az a szülő nem normális.
kérdésre: előző párommal, egy év együttlét után, 15 évesen aludtam együtt először, náluk, azért mert nagyon esett az eső és biciklivel voltam :D igazából egész este a szüleivel beszélgettünk, kártyáztunk meg ilyenek. éjszaka persze kényeztettük egymást, de nem feküdtünk le. utána elég sokszor együtt aludtunk, de csak másfél év együttlét után feküdtünk le. nem magától érthetődő h aki együtt alszik a barátjával annak le is kell vele feküdnie.
2 vagy 3 hónap után. Egyáltalán nem volt fura pedig eddig nem aludtam együtt soha senkivel. Tök természetes volt, és nagyon jó. Nincs is annál jobb amikor fürdés után befekszünk a pihe puha ágyba, még érzem az illatát, a vizes haját simogatom, tökéletes. Szüleim elfogadták a dolgot, nem volt sok választásuk:)
21/L
NA hát nem csodálom ha fiatalnak tartanak:S
Én 19 évesen aludtam együtt az akkori pasimmal egy hónap járás után.Annyira gáz volt........mert berúgott előtte a tesóival és mire én pisiltem meg parfűm meg ilyenek elaludt....és tiszta kanosan kellett elaludnom....:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!