Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt alvás, szex és szerelem nélkül?
Lehet, hogy valami lelki hiánya van, amit ezzel szeretne pótolni.
Egyébként normális ember?
Mert akkor megteheted neki... csak ki akar használni (ha nincs szex, akkor is) - de te tudod.
Ha nem normális és/vagy nagyon csúnyán váltatok el - akkor én nem merném. Alvás közben teljesen a hatalmában vagy: azt tesz veled, amit csak akar.
Én személy szerint nem mennék bele. Hasonló helyzetben voltam pár napja csak az exemnek nincs másik komoly"csaja"!! Csak szexet akart emg néha sétákat meg együtt alvást. Nah ezt mindenki tudja, hogy ez nem normális dolog. Ha van olyan komoly kapcsolata akkor miért nem ott próbálgatja egy felnőtt férfi a szárnyait?? És ha valóban komoly lenne ami szerintem csak duma akkor miért akar a régihez visszamenni? Szerintem itt az lehet a gond, hogy elváltatok akkor nem kelettél neki de most ahogy azt látja, hogy elutasító vagy vele teper mint az állat, hogy megkapjon újra! Nálam is ez volt szex kell neki én mint ember nem! Akkor bocsi de had keressem már más melett a boldogságot!
Sok kitartást és ne legyél buta!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!