Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szellentés hangosan, vagy halkan?
Figyelt kérdés
Én a férjemmel 3 éve vagyok házas,és 5 éve ismerem.
Ő nem szégyenlős előttem és szinte kezdetektől fogva elengedte magát.
Én ugy vagyok vele,ki kell annak jönni,de ő még meg is nyomja,és néha tényleg arra ébredek,hogy szellentett egy nagyot. Mondtam már neki,hogy nem kell azt megnyomni,de ő csak ugy teszi nehogy bent maradjon.
Engem már egy kicsit zavar megmondom őszintén.Egy kicsit kiábrándító ez a dolog.
Én nem merem előtte,és nem is fogom,pedig megfogadtam már,hisz néha már ki üldöz a szobából vele.
XDXDXD Mondom én! :D Tetszene ám neked, hogy úgy zabálnék, mint egy disznó! A gyerekek is kultúráltabban ennének, mint én.
2009. nov. 30. 15:59
42/51 anonim válasza:
Hát nem tudom. Elég paraszt dolog direktbe a másik orra alá szellenteni. Nem azt mondom, hogy aminek ki kell jönnie ne jöjjön ki, vagy, ha nem úgy jön ki (váratlan helyzetben), az már halálos dolog. Azért mindennek van határa. Mellesleg amúgy tényleg nagyon helyén való a kérdés. Kedves fingós barátaim, miért csak otthon csináljátok? A főnök orra alá mért nem szartok már egyet?
2009. nov. 30. 16:34
43/51 anonim válasza:
Mert a főnöknek nem kell elfogadnia minden hibámmal együtt. A főnöknek dolgozom. Az asszonnyal meg szeretjük egymást, és elfogadjuk egymást olyannak amilyenek vagyunk. De ha te munkakapcsolatként fogod fel a házasságot, akkor hajrá! Biztos nagyon jó lesz!
2009. nov. 30. 16:38
44/51 anonim válasza:
16:34 vagyok még: Megint ott járunk, hogy feljön egykét nyomoronc nőből készült önbizalom hiányos észkombájn, aki személyes sértésnek veszi azt, ha azt mondják, hogy otthon fingani nem biztos, hogy MINDEN körülmény között illedelmes dolog. Ehhez csatlakozik még egykét anyuka, aki nem bírja felfogni, hogy itt nem arról van szó, hogy szellenteni bűn, hanem arról, hogy nem űzöm ki a másikat 5 percenként a szobából.....
2009. nov. 30. 16:38
45/51 anonim válasza:
Nem azért, de pont a családban tegyük patikamérlegre, hogy mi illedelmes és mi nem? Hol legyél felszabadult, ha nem otthon?
2009. nov. 30. 16:52
46/51 A kérdező kommentje:
Látom mindenki félre értette.
Én nem azt mondtam,hogy ne csinálja,persze hogy jöjjön ki . De ő még direkt tol is rajta,ugy hogy a gyerekek is felébredjenek.Az elején nem csinálta soha előttem,vagy esetleg csak lopva,én mondtam neki,hogy ne szégyelje,nyugodtan,minden ember szokott. De amikor kicsijön és abból is nagyot csinál,az már zavar.Ja és nem pukkadok be ilyenért,nem szoktunk emiatt vitázni sem. Csak kértem már meg ,hogy visszafogottabban csinálja,de hiába.
Azt hiszem,ha valaki tudja,hogy milyen a bélelzáródás,vagy csavarodás az én vagyok. Már 3 szor műtöttek emiatt.
2009. nov. 30. 17:16
47/51 anonim válasza:
Szerintem próbáld meg ne lereagálni, mikor direktbe csinálja. Nyilván tudja hogy bosszant, és szeret bosszantani, mint a legtöbb férfi:D Próbáld meg szó nélkül hagyni, de még csak ne is húzd a szád, mintha nem történt volna semmi. Lehet, hogy mikor már nem lesz neki olyan jó szórakozás mert rájön, hogy ezzel nem tud borsot törni az orrod alá, akkor leáll vele. Ez persze nem egy hét lesz több idő. De általában hatásos.
2009. nov. 30. 17:37
48/51 anonim válasza:
Én értem mit mondasz. Hogy rákontrázik.
Egyébként egyáltalán nem értek egyet azzal, hogy nem fingunk otthon a párunk előtt mert az mégis milyen dolog.
Könyörgöm, hol fingjon az ember ha nem otthon, a saját házában? Mindenki szokott pukizni, ez teljesen természetes, de ettől nem lesz valaki butább, igénytelenebb. Attól még igenis lehet valaki intelligens, ha otthon kiereszti. Minek kell az álszenteskedés? Ti nem szoktatok? Persze, nem azt mondom, hogy buszon, munkahelyen fingjatok a kollégák orra alá, de hát hol fingjon az ember, ha nem otthon? Teljesen más, ha otthon kiengeded. Szerintem az a legrosszabb, hogyha hasgörcsökkel kell otthon feszengve ülni, vagy ha kell, akkor kirohanni a wc-re és minél jobban tompítani a hangját és mellesleg mindig akkor a leghangosabb a fing, ha a leghalkabbra akarod!:D Nem ettől függ a boldogság...Ez a világ egyik legtermészetesebb dolga. Emberek vagyunk, bélgázokkal, amiknek ki kell jönnie.
2009. nov. 30. 21:15
49/51 anonim válasza:
Elgondolkodtat a utolsó kommented kedves kérdező. Lehet hogy a férjed nem szeretné ha negyedszer is műtenének bélcsavarodással, és szeretne végre felébreszteni, hogy az időben szabadon engedett fingás tán megelőzheti. Vagy van valami, ami meg őt zavarja benned, és te meg figyelembe sem veszed, és így törleszt. Vagy csak utálja hogy nem vagy elég felszabadult, és próbál kizökkenteni sokkterápiával. Csak találgatok, hátha...
2009. dec. 4. 13:25
50/51 padi válasza:
nekem is itt a barátnőm akivel fél éve vagyok együtt és már együtt lakunk de most is egy nagyot fingottam és csak röhögünk rajta amugy ő durvábban nyomja mint én néha azt hiszem hogy be is fog szarni de inkább ez jöjjön ki mint a körzeti megbizott
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!