Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szellentés hangosan, vagy halkan?
Én a férjemmel 3 éve vagyok házas,és 5 éve ismerem.
Ő nem szégyenlős előttem és szinte kezdetektől fogva elengedte magát.
Én ugy vagyok vele,ki kell annak jönni,de ő még meg is nyomja,és néha tényleg arra ébredek,hogy szellentett egy nagyot. Mondtam már neki,hogy nem kell azt megnyomni,de ő csak ugy teszi nehogy bent maradjon.
Engem már egy kicsit zavar megmondom őszintén.Egy kicsit kiábrándító ez a dolog.
Én nem merem előtte,és nem is fogom,pedig megfogadtam már,hisz néha már ki üldöz a szobából vele.
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
Nagyon idióta a tömeges hasonlat. Vagy te ha a párod előtt szoktál meztelen lenni akkor már a buszra is úgy jársz?
LEHET halkan, óvatosan, kínlódva is szellenteni, de mindenkinek jobb az, ha gyorsan meg tud szabadulni tőle és nem kell óvatosan, figyelve, koncentrálva kieresztenie. És ha tényleg egy vagy a pároddal akkor nehogy már pont előtte kelljen kényelmetlenkedned emiatt.
Ha a munkatársaidat és az utitársaidat a buszon megtiszteled, hogy nem fingasz az orruk alá, akkor a párod otthon miért nem? Attól még ismerheti minden rezdülésed, és porcikád, hogy nem gusztustalankodsz ott neki. Legalábbis én megtisztelem ezzel a családomat is. Sőt, továbbmegyek, nagyvécézni is egyedül járok ki, és nem mutatom meg a végterméket a páromnak, pedig az is hozzám tartozik.
Szerintem minden neveltetés, és intelligencia kérdése.
14:00 meg is lehet ám ezt fordítani, szerintem pedig az intelligencia kérdése, hogy ne várjuk el a párunktól azt, hogy kínlódjon, óvatoskodjon, szenvedjen a szellentéssel, mint ahogy társaságban hanem hagyjuk, hogy úgy szabaduljon meg tőle, ahogy neki a legkönnyebb, legkényelmesebb.
Most komolyan, ugyan úgy a légkörben végzi az anyag, tényleg az a pici recsegés néhányakban ennyire el tudja szakítani a cérnát?
Hú, mennyit termeltetek, míg mosogattam.. :)) Na, látom, mégse vagyok annyira egyedül, már kezdtem úgy érezni én vagyok a fekete bárány a fórumon :))
A gyerekeim, remélem külföldre húznak majd ki tanulni, de nem azért, mert itthon nem szellentünk hangosan, hanem azért, mert az apjával így szeretnénk.. :) (egyik Párizsba készül, a másik Oxfordba).
Én továbbra is sajnálom azokat, akik kénytelenek elviselni a párjuktól azt, hogy ezt a minimális tiszeletet sem kapják meg a másiktól. Persze akit nem zavar, az más, de itt most a topik indító problémájára kellett volna válaszolnunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!