Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha hangosan nyögök szex közben?
Figyelt kérdés
Ha csak ketten élnénk egy lakásban a férjemmel, akkor nem érdekelne. Nem rég mentem férjhez, és a férjem szüleihez költöztünk ideiglenesen. Anyósék a szomszéd szobában alszanak, és biztos, hogy mindig hallanak bennünket, mert én elég hangos vagyok szex közben. A férjem annyira jól csinálja, hogy egyszerűen nem tudok csendben maradni. Ő azt mondja, hogy ne törödjek ezzel, fél év múlva úgy is elköltözünk. De hát fél évig még nagyon sokat fogunk szeretkezni... Mások hogy oldják meg ezt a problémát?2011. ápr. 26. 15:48
1/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Mért lenne gáz mindenkinek van intim élete ezt ha nem fogadják el el kell költöznötök :S
2/17 anonim válasza:
szerintem ezen ne aggodj haggyd hogy menjen minden nyugottan en hejedbe ezen a probleman nem is aggodnek addig amig jol erzed magadat !
3/17 anonim válasza:
Én is imádom, és élvezem a szexet... És szeretek nyögni is, de sose zavarok ezzel másokat. Ez bunkóság. Te szívesen hallgatnád párod szüleit reszelni az éjszaka közepén úgy, hogy a nő nyög, és sikít, a pasi meg hörög, és nyökög? Nem hiszem...
4/17 anonim válasza:
Az én párom is eszméletlen jó és én is nyögdécselek ettől ő jobban beindul és megint csak jobb....hmm...hát én nem zavartatom magam..egyszer élünk akkor meg :-)
22/N
5/17 Darcy01 válasza:
Szerintem próbáld meg egy kicsit visszafogni magad, mármint ami a hangkiadást illeti. Mégsem "otthon" vagytok, szerintem illik tekintettel lenni a szülőkre.
6/17 anonim válasza:
Én a szüleimmel élek,egy szinttel feljebb,családi házban.Egyszerűen nem lehet megoldani.Egy ideig próbáltam csitítani a barátnőmet,de engem is izgat,ha hangosan élvezi.Bele sem merek gondolni,hogy mit gondolnak odalent...22/F
7/17 anonim válasza:
Nem értem minek kell hangot adnod? Attól neked jobb?
8/17 anonim válasza:
Utolsó komment :O Váóó.. én ha élvezek egy nyalást, egy ujjazást egy szexet akkor nem tudom vissza tartani... :O Vagy párna a fejemre h halkabb legyek... de az h minek nyögni ?xD te élvezted már az együttlétet ??? :O Vagy ha pasi vagy akkor volt már olyan csajod akit kitudtál elégíteni ???
9/17 anonim válasza:
Én pasi vagyok, de én miért nem akarok nyökögni szex közben? Te minden közben nyögsz amit élvezel? Ezért kérdezem, hogy miért csinálod? Vagy nem direkt csinálod nem tudod megállni?
10/17 anonim válasza:
Én nem direkt, persze nem fogok elkezdeni ordítani csak úgy poénból :D Ez jön... És nem nyögök mondjuk olyankor mikor élvezek egy vízi csúszdát ;) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!