Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz, ha hangosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz, ha hangosan nyögök szex közben?

Figyelt kérdés
Ha csak ketten élnénk egy lakásban a férjemmel, akkor nem érdekelne. Nem rég mentem férjhez, és a férjem szüleihez költöztünk ideiglenesen. Anyósék a szomszéd szobában alszanak, és biztos, hogy mindig hallanak bennünket, mert én elég hangos vagyok szex közben. A férjem annyira jól csinálja, hogy egyszerűen nem tudok csendben maradni. Ő azt mondja, hogy ne törödjek ezzel, fél év múlva úgy is elköltözünk. De hát fél évig még nagyon sokat fogunk szeretkezni... Mások hogy oldják meg ezt a problémát?
2011. ápr. 26. 15:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Anyóséknak füldugó!Én imádom a hangosan nyögő nőket:)
2011. máj. 3. 15:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Most attol fugg h mennyire vagytok hangosak!

Az viszont kellemetlen lehet a szuloknek is h ezt kell hallgassak ejjelenkent,de pl attol is fugg h ok milyen emberek.Engem speciel az nem nagyon zavarna h vlk "normalisan" nyog es azt hallom,de az amikor atmegy visitasba meg dolgok....az mar gaz....

Ha ugy gondolod h tenyleg hangos vagy akkor erre az idore probald visszafogni magad.

2011. máj. 3. 16:05
 13/17 anonim ***** válasza:
55%
Masztizás közben is nyögtök?
2011. máj. 3. 16:17
 14/17 anonim ***** válasza:
kezdjetek pasziánszozni, így gyorsan elmegy az a fél év :D
2011. máj. 3. 16:20
 15/17 anonim ***** válasza:

Én pasi vagyok, de én miért nem akarok nyökögni szex közben? Te minden közben nyögsz amit élvezel? Ezért kérdezem, hogy miért csinálod? Vagy nem direkt csinálod nem tudod megállni?

Honnan tudjuk,hogy miért nem szeretsz nyökögni szex közben?! :D

Az én párom (férfi) szeret. Mindig mondom neki,hogy csukja be a szemét,és olyankor egy-kétszer kiereszti a hangját. Nekem tetszik. nagyon.

2011. máj. 3. 20:08
 16/17 anonim ***** válasza:
Maszturbálás közben is nyögtök? Csak mert akkor rájöhetnék, hogy ez rájátszás-e.
2011. máj. 4. 08:45
 17/17 anonim ***** válasza:
én akkor is..elég nehéz visszafognom magam maszti közben is:D
2011. jún. 26. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!