Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szellentés hangosan, vagy halkan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szellentés hangosan, vagy halkan?

Figyelt kérdés

Én a férjemmel 3 éve vagyok házas,és 5 éve ismerem.

Ő nem szégyenlős előttem és szinte kezdetektől fogva elengedte magát.

Én ugy vagyok vele,ki kell annak jönni,de ő még meg is nyomja,és néha tényleg arra ébredek,hogy szellentett egy nagyot. Mondtam már neki,hogy nem kell azt megnyomni,de ő csak ugy teszi nehogy bent maradjon.

Engem már egy kicsit zavar megmondom őszintén.Egy kicsit kiábrándító ez a dolog.

Én nem merem előtte,és nem is fogom,pedig megfogadtam már,hisz néha már ki üldöz a szobából vele.

Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?

2009. nov. 30. 12:43
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
A párom mindig azt mondja,hogy az az igaz szerelem ha semmit nem szégyenlünk egymás előtt!Én ezért nem tudnék kiábrándulni belőle.Annál jobban szeretem...
2009. nov. 30. 13:15
 12/51 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom, úgy látszik én is kilógok a sorból, mert senkit nem zavar (egy hozzászólón kívül). Engem iszonyatosan zavar, mert ez az én semmibe vevésem, mintha ott se lennék. Ugyanúgy zavar, ha a párom böfög, vagy beleásít a képembe, mintha az orrom alá szellent. Igenis ehhez kell egy bizonyos fokú intelligencia, hogy ezt ne tegye. Szerencsére nem is teszi, mint ahogy én sem vele, és a gyerekeink sem így vannak nevelve.
2009. nov. 30. 13:26
 13/51 anonim ***** válasza:
100%
13:26 Borzasztó jó lehet a családi életetek, ha így mellreszívsz mindent.
2009. nov. 30. 13:30
 14/51 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem rengetegen cserélnének velünk, ami a csaldi életet illeti.. :) Még néha én is magammal... :)))
2009. nov. 30. 13:35
 15/51 anonim ***** válasza:
100%
13:35 El tudom képzelni... Mindenki csendben kullog egymás mellett. Mindenki elfolytja minden indulatát, mert az anyuka máris fújtat, ha valami nem úgy alakul.
2009. nov. 30. 13:37
 16/51 anonim ***** válasza:
27%
Kicsit tévedtél csak. :) Mi egy igen vidám (és nagy) család vagyunk, és nyitottak mindenre. Sok közös program van, sokat vagyunk barátoknál és ők is nálunk. Érdekes módon ez a szellentés téma egyszer már szóba jött egy kerti partyn is pont idén nyáron. Lehet, hogy mi így, globál baráti köröstől kilógunk a sorból, de senkinek a férje nem pukkant a család orra alá.. :) És ettől mi nem érezzük magunkat degeneráltnak, vagy betegnek... :))
2009. nov. 30. 13:39
 17/51 anonim ***** válasza:
82%

Született Feleségek kettő, kifele minden tökéletes, barátok, mosolygás, illedelmes gyerekek, a lelke mélyén pedig mindenki gyűlöli az életét mert még fingania se szabad a saját házában vagy nem lehet egy picit se rossz. Biztos vagyok benne, hogy ez előbb-utóbb ki fog ez törni.

Részemről sokkal inkább egy Rém rendes család vagy egy 20 Simple Rules család, mint egy Bree Van De Kamp...

A 20 simple rules-ban volt erről egy gyönyörű monológ abban a részben, amikor az apa meghalt, ajánlom sokak figyelmébe...

2009. nov. 30. 13:45
 18/51 anonim ***** válasza:
100%
Még hogy intelligencia? Milyen érzés amikor kipukkad a hasatok, mert nem jöhet ki aminek ki kellene? Nem azért fingunk, mert akarunk, hanem azért mert a természet erre szólít. Én nő vagyok, de igan sokat kell pukiznom. És marhára zavarna ha a párom emiatt rám szólna vagy fintorogna. Ő is elereszti ha jön, meg én is. Persze ha a te férjed még meg is nyomja, annak ellenére hogy tudja, utálod, akkor ez direkt van. Tán azért, mert rosszul esik neki, hogy nem fogadod el a természetes szükségeleteivel együtt. Szóval végy magadon erőt, és fingjál te is előtte, majd belejössz. Legalább legyőzöd önmagad is, ez a legnehezebb. És egyben próbálj rá úgy nézni, mint aki nem valami paranormális dolgot tesz mikor fingik. Lehet hogy abba hagyja a nyomatékot, ha megérzi rajtad hogy elfogadod őt.
2009. nov. 30. 13:46
 19/51 anonim ***** válasza:
43%
Én a kérdezővel tudnék azonosulni. Szerintem meg tök bunkóság a másik orra alá szellenteni, akárki is az a másik, férj, feleség, nagymama vagy a gyerekek...
2009. nov. 30. 13:49
 20/51 anonim ***** válasza:
Érdekes ez, én is nő vagyok, és 34 éves (2 gyerek anyja), de én a pukizást és a tüsszentést is (sőt, a böfögést is!!) tudom úgy csinálni, hogy senkinek sem tűnik fel, és mégis kijön, hisz ki kell jönnie. Hát igen, ki mit hoz otthonról...
2009. nov. 30. 13:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!