Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szellentés hangosan, vagy halkan?
Én a férjemmel 3 éve vagyok házas,és 5 éve ismerem.
Ő nem szégyenlős előttem és szinte kezdetektől fogva elengedte magát.
Én ugy vagyok vele,ki kell annak jönni,de ő még meg is nyomja,és néha tényleg arra ébredek,hogy szellentett egy nagyot. Mondtam már neki,hogy nem kell azt megnyomni,de ő csak ugy teszi nehogy bent maradjon.
Engem már egy kicsit zavar megmondom őszintén.Egy kicsit kiábrándító ez a dolog.
Én nem merem előtte,és nem is fogom,pedig megfogadtam már,hisz néha már ki üldöz a szobából vele.
Ti hogy vagytok ezzel a kérdéssel?
5 év után lehet, hogy gáz, pláne ha még fiatalok vagytok, de hosszú távon ez a vége. Fogtok még gusztustalanabb dolgokat is együtt megélni, ha tényleg egy "holtomiglan, holtodiglan", "öregségben, betegségben" házasság lesz a tiétek.
Egy házasság csak úgy működhet, hogy elfogadod a másikat a f*szságaival együtt, mert mindenben nem fog tudni mindig Hozzád idomulni úgy se, ha ebbe megteszi, akkor legközelebb az lesz a baj, hogy csámcsog, aztán az, hogy piszkálja a fogát, aztán az, hogy hangosan tüsszent és így tovább. Bármilyen undorító is, hozzá tartozik, ez van. És Te se tartsd vissza csak miatta bármilyen undorítóan is hangzik ez.
Ez a legnagyobb bajod ?! Örülj neki!!!! Egyébként én is ilyen vagyok 33 évesen 3 gyerkőccel.... Néha még lábemelgetés meg pózolás is bejátszik,na és akkor mi van ?! Nem kocsmázok,nem kártyázok,nem k9rvázok,nem verem el a pénzt,itthon maximálisan próbálok helytállni... Szerintem küldj Neki Te is néha egyet-megnyomva !
Üdv!
Én mindig azt mondom a páromnak,hogy egy nő soha nem fingik,ha mégis akkor az csak halk és rózsa illatú lehet:)
Legalábbis evvel szoktunk szórakozni..Az én párom is nagyokat fingik,de nem rendszeresen..Engem nem zavar,mert néha bizony nekem is jön egy halk pukkanás..Egyébként én teljesen természetesnek veszem,hogy akivel együtt éle lassan 10 éve az ha kell eleressze magát.De soha nem fingik társaságban.Engem ez sokkal jobban zavar amikor pl:rokonlátogatásnál éppen az ebédnél fingik nagyokat a sógorom.(a büfögést viszont kimondottan utálom)
Keverj hashajtót a kajájába, aztán mikor azthiszi egy nagyot kell fingania, összeszarja magát :D
Ettől talán majd elmegy a kedve a fingástól egy időre.
A hashajtó következményének is én iszom meg a levét :-))
Én mosok rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!