Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szellentés hangosan, vagy halkan?
Figyelt kérdés
Én a férjemmel 3 éve vagyok házas,és 5 éve ismerem.
Ő nem szégyenlős előttem és szinte kezdetektől fogva elengedte magát.
Én ugy vagyok vele,ki kell annak jönni,de ő még meg is nyomja,és néha tényleg arra ébredek,hogy szellentett egy nagyot. Mondtam már neki,hogy nem kell azt megnyomni,de ő csak ugy teszi nehogy bent maradjon.
Engem már egy kicsit zavar megmondom őszintén.Egy kicsit kiábrándító ez a dolog.
Én nem merem előtte,és nem is fogom,pedig megfogadtam már,hisz néha már ki üldöz a szobából vele.
14.02! Teljesen igazad van. Meg kell mondjam kifejezetten zavar, hogy pont intelligenciára alapozzátok a választ. egy-két orvosi szakkönyvbe nyugodtan olvassatok bele. Azért azt hozzá teszem, hogy nem vitatom azt hogy valakinek boldog családi élete legyen szellentés nélkül is. Mert miért ne lehetne? Bár mi nem fogjuk vissza magunkat a barátommal, sőt ő kifejezetten nem fogja vissza magát. Nem zavar, sokkal jobban zavar a sok koszos zokni a földön:D Egyébként valaki említette a tüsszentést is? Miért az is ciki lenne? Csak mert akkor elég sok bajom lenne, mert sok mindenre allergiás vagyok így sokat tüsszögök és hangosan is:) De visszatérve a tárgyra, szerintem sem szabad, hogy ez zavarjon bárkit. És most én sem a társasági életről beszélek, hanem otthon.
2009. nov. 30. 14:10
32/51 anonim válasza:
14:08 pont a felsőbbrendű, fölényeskedő stílusod bizonyítja, hogy mindent sznobságból kezelsz, ergó a szellemi szinted sehol sincs az átlagéhoz képest.
Továbbá óvatosan megjegyzem, mert gondolom az ilyen sznoboknak derogál biológiát tanulni, hogy ha halkan, kínlódva, erőlködve, bélcsavarodást kockáztatva ereszted ki akkor büdösebb lesz, mint ha csak úgy finganál, mert több időt tölt el a székleteddel, tehát nálatok sokkal nagyobb eséllyel kell fingszag miatt szellőztetni, mint olyanoknál, akiknek nem ezen áll vagy bukik a családi boldogságuk.
Gondolom proli dolognak tartod a vidéki bölcsességeket is, van egy ilyen köztük: "Bölcs Salamon mondá vala,hangos fingnak nincsen szaga. De amelyik sunyi,lapos,annak szaga irtózatos!"
2009. nov. 30. 14:12
33/51 anonim válasza:
14:02, kössz a nyugtázást... :) Nekem nem is azzal van a bajom, hogy valaki nem fingik hangosan családban, isten őrizz, a baj az, hogy idejött miszisz született feleség 2 és elkezdte osztani felülről a pórnépet, hogy ők mennyire intelligensebbek, jólneveltebbek és felsőbbrendűek, mert náluk senki nem fingik hangosan. És ez már zavar...
2009. nov. 30. 14:16
34/51 anonim válasza:
Nehogy már itthagyj egyedül nemfingó sorstársam, a bajban!!!!! (:
35/51 anonim válasza:
14:04 Nagyon szép dolog, hogy az apjával így szeretnétek, de a gyerekek vajon mit szeretnének? Vajon azt szeretnék, hogy a társaságban azzal dicsekedjetek, hogy " az én fiam Oxford"-ba jár, vagy azt hogyha elfogadnátok őket a hibáikkal együtt. Valójában megerőszakoljátok a gyerekeiteket. Egy eszköznek tekintitek, hogy a saját egótokat hízlaljátok. Jól gondolom, hogy nem annyira kommunikálnak veletek? Ha megkérdezed "hogy vagy?" azt válaszolja "kösz jól" és továbbmegy.
36/51 anonim válasza:
Csajok, nálunk sem fingunk hangosan otthon, azért maradhatok????
2009. nov. 30. 14:17
37/51 anonim válasza:
13:03 - XDDD
Ha én is belekeveredek egyszer egy házasságba, és a férjem olyanokat fog f*ngani, hogy leesik a csillár, biztos, hogy alkalmazni fogom!:DD
A barátom néha pukkant egyet, de az tényleg csak véletlen (... többnyire csak akkor, ha nagyon erőlködik XDDD). Az apám régebben akkorákat durrogtatott, hogy áthallatszott a szomszédba, és anyámat ki tudta volna kergetni ezzel a Világból:D Szép lassan megszokták ezt mindketten, és a végén már nem szólt érte egy szót sem, legfeljebb kacagtunk rajta egy jót. Az volt a szerencsénk, hogy ha érezte a durr közeledtét, többnyire kiszaladt a mosdóba:DD
21,L
2009. nov. 30. 15:19
38/51 anonim válasza:
Igénytelen, ha valaki még rá is kontráz. Szó szerint le se sz@rja, hogy a felesége orra alá dörgöli a főztje végtermékét. Ezek szerint a barátai előtt teszi a jófiút, de "a feleség ismer már, tök mindegy, milyen gané szagú, az szagolhasssa, mer' ha szeret, akkor szeressen ezzel együtt. Vazzeg. Nehogy má' nekem kölljön odébb menni 3 métert!" Kafferbivalyok gyülekezete...
2009. nov. 30. 15:34
39/51 anonim válasza:
Az ilyen nő, mint te ezt is érdemli, hogy szagolja! :D Ha a feleségem lennél egész nap ezt nyomnám! Az orrod alá. Mutogatnám, hogy "ez a főztöd végterméke drágám!".
2009. nov. 30. 15:36
40/51 anonim válasza:
Érzem, drága kafferkém, hogy legalább jól esett a pocikádnak:DDD Hogy eggyem meg azt a csibészborsós valagadat! XDDDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!