Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes dolgot mesélt a menyasszonyom, nem tudom hova tenni?
Valamilyen hírről beszélgettünk, és menyasszonyom mondta, hogy még az egyetem alatt azért vett egy fűzőt, hogy majd abban megy el a kamionosok és kurv.ák buliba.(vagy hogy van ez)
Ez elég érdekes dolog, kicsit megrökönyödtem tőle. Ti ezen kiakadnátok? Ráadásul elég büszkén mondta, én ezt szégyellném a helyébe inkább.
"Nyilván te egész eddigi életed során még csak nem is gondoltál olyanra, ami MOST nem férne bele a kapcsolatotokba. Pl.: megdugni a szomszéd Marikát,milyen lehet a Marika lányának a melle, stb... "
Akkor most reagálj egy korábbi válaszomra. Kíváncsian várom.
40. válaszoló
Nekem is hasonló van és nagyon szeretem.
Kérdezőnek
Elmondom neked a férjem nagyon szereti ha ez van rajtam,buliban(bár ritka a buli nálunk mostanság,de az nem tartozik rád miért na mindegy)
Azt is elárulom,hogy egyszer sem k.rváztak még le miatta.
A kamionos k.rvás buliról meg semmi extra véleményem nincs.Nem voltam még sosem,de valahogy az embernek le kell vezetni a feszkót és akinek ez így megy hát tegye.Attól még nem fekszenek össze mindenkivel egy nő mert ilyet visel.Ha a menyasszonyod az út szélén állt volna ilyenben akkor megértem a kiakadásodon de így nem,gyereked se legyen sosem mert a mai világban(sőt ami még várható )nagyon durva dolgok mennek.
Szóval nagyon túlreagálod ezt az egészet.Ha javasolhatom szakítsatok mert ha 5-10 évvel ezelőtti dolgokon kiakadsz te beteg vagy!
Szerintem intellektuálisan sincs gond egy ilyen bulival, a legtöbb emberben van valamekkora késztetés arra, hogy időnként szeretne "más bőrébe belebújni", mást eljátszani, mint a valódi természete, hétköznapjai. És erre van is tág tere az embereknek, a jelmezbálok, az amatőr színjátszókörök, vagy akár a profi színészet.
Miért ne lehetne szórakoztató az, ha valaki, aki a hétköznapokban egy konszolidált átlagember, az néhány órára egy prosti, egy kuncsaft, egy pap vagy egy szolgálólány esetleg egy király szerepébe helyezi magát, próbálja eljátszani ezt a szerepet, megformálni ezt az alakot, úgy öltözni, úgy beszélni, olyan módon viselkedni... nincs ezzel szerintem a világon semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!