Segítség. Nagyon nem birom ezt igy?
Sajnos olyan problémám van hogy a szerelmemmel 3 eve együtt vagyunk. Ez lesz a 3. karácsonyunk , de meg egyszersem aludtunk egymasnal es mindkettonk egyetlen vagya az lenne h végre normálisan egyutt töltsük a karácsonyt. Elvégre ez a szeretet ünnepe és nem az ajándékoké. Ezzel csak az a probléma hogy a szuleim nem engedik hogy egymasnal aludjunk.Jonnek azzal h ok régimódiasak.pedig nem azok mert 40evesek. Hogyan érjem el végre hogy együtt tölthessuk a karácsonyt?
Én 19/L Barátom 21/F es ez eleg gaz ennyi idősen, sot kifejezetten bosszant es azis h mar mindent megprobaltam.
értő olvasás
.ha értelmes válaszod nincs inkabb ne is irj semmit..
Soha nem harcoltam a szüleim ellen, de én 19 évesen a lábamra álltam volna. Lehet még ők adják a napi betevőt a számba, amit köszönök is szépen, de ennyi idősen hagy döntsem már el, hogy kivel szeretnék lenni!
Tehát én átmennék helyedben a barátodhoz, ha azt nem engedik, hogy ő ott aludjon :)
"ha értelmes válaszod nincs inkabb ne is irj semmit"
Oké, de ha nem ismerlek se téged, se a barátodat, se a szüleidet akkor mégis mit vársz? 19 évesen nem tudsz kezelni egy ilyen problémát? Közel egyidős vagyok veled és a szüleim is kb ez... Nem is értem h miért nem engedik amikor már nem vagy kislány.
Gyanítom h itt vannak információk amiket nem írtál le, és a te "képedre" van formálva a történet...
Szüleid kicsit túlféltenek az tény, de nem tudjuk a körülményeket!
Szeretik a párodat? Beszélgetettek arról, hogy hogyan védekeztek? Lehet szimplán ez megoldaná a problémát, ha leülnél velük beszélgetni, és esetleg elmondanád, hogy még nem akartok gyereket, emiatt nem féljenek, védekeztek, stb.
Engem is anno pont emiatt féltettek. Egyszerűen féltek, hogy teherbe esek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!