Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Mar nem birom...

Mit tegyek? Mar nem birom elegem van. FONTOS!

Figyelt kérdés

A hugom 16 eves, es oda jar iskolaba ahol en. En iden vegzek, magantanulo vagyok, igy nem tudom szemmel tartani, de egyertelmu hogy nem jar be rendesen, mar kerdeztek is miert nem. Most is itt van 10 ora, meg itthon cigit tolt :||| Anya nem szol semmit, elmegy tesom 1 orara es jon haza hogy na ennyi volt, es ez minden nap. A szuleim nem csinalnak semmit, nem mennek be a suliba hogy mi van, es itt kiabal mindig, olyan hangosan beszelnek anyammal.. en hajnali 2kor fekudtem le mert teteleket dolgoztam ki, arra kelek mindig hogy kiabalva beszelnek. Amikor meg nem itthon tanultam, es el engedtek minket egy kicsit korabban, mar hivtak az iskolat hogy biztos logok. Anya vett neki meg maganak ruhat, nekem semmit. Csak ketten el mennek es nagy zacskokkal jonnek haza hogy na nezd ...

Mar elegem van hogy itt sosincs csend es kiveteleznek vele.

18/L

2013. nov. 21. 10:12
 1/1 anonim ***** válasza:

A kivételezés sajnos elég b*nkó dolog a szüleid részéről, de hidd el, hogy hosszabb távon nem a tesódnak tesznek jót ezzel.

Egyéletképtelen embert nevelnek belőle, te viszont ha továbbra is ilyen komolyan veszed a tanulást, akkor szép életed lesz.

Fel a fejjel, menj messzi egyetemre koleszba, és onnantól már csak hétvégente kell látnod őket - ha már ennyire nem érdekled őket.

2013. nov. 21. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!