Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van anyámból, nem...

Elegem van anyámból, nem birom tovább elviselni! Mit lehet tenni ha még nem vagyok 18?

Figyelt kérdés

16 és fél éves vagyok!

eddig normális volt anyám de most már idegileg kikészitett!

ugy volt hogy tegnap felmentem discoba bnöimmel.nem adott egy ftot sem és azt mondta vigyek kólát itthonrol...

meg hogy addig nem mehetek sehová ameddig nem eszek.mondtam hogy akkor átmek mamáék és eszek.de nem volt semmi kaja,fözni kellett vna bnöm meg már itt volt.

ezért mamátol kértem egy ezrest.ennyi volt a szombati pénzem(hazahoztam belöle 500ftot)

elindultunk a többi csajhoz ahol felhivott és igy beszélt velem :

- te piszkos aljas hazudos roh adt ku rva ,te roh adt kis szemétláda te bas zos roh adt rib anc te fas szopo köcs ög!megmondtam hogy ugy nem mehetsz el hogy nem eszel!ki engedte meg hogy nagyanyádtol pénzt kérjél?azonnal gyere hazafelé!ha nem jössz haza felhivom a rendörséget hogy megloptad nagyanyádat de roh ad rin gyó hogy pusztulnál el!

csak gyere haza olyat kapsz,kinyirlak!a rohadás vinne el!

de voltak ennél sokkal durvább dolgok is......

tegnap egész nap bögtem hogy hogy lehet velem ilyen???

2009. dec. 5. 12:47
1 2 3 4
 1/31 A kérdező kommentje:
azt hozzáteszem hogy 4-5 hónaponta megyek el bulizni .
2009. dec. 5. 12:48
 2/31 A kérdező kommentje:
annyira elegem van már :'(:'(
2009. dec. 5. 12:49
 3/31 anonim válasza:
89%

Kitartás!

Néha engem is nagyon felb@sz az anyám, dehát most mit tudsz tenni... Semmit.

Végezd el a középiskolát, utána irány valami egyetem jó messzire! Azután állj a saját lábadra és kész!

2009. dec. 5. 12:58
 4/31 A kérdező kommentje:

nagyon érzékeny vagyok igy nekem ez igy nem fog menni!

meg mindig leku-rváz mert fogamzásgátlot szedek 16évesen...

2éve járok a párommal,és allergiás vagyok az óvszerre ezért szedem.

én ugy vagyok vele hogy nem szeretnék terhes lenni,inkább ezt választom

2009. dec. 5. 13:05
 5/31 anonim ***** válasza:
84%

Ez a viselkedés nem téged minősít! Anyud beteg ember, akinek segítségre van szüksége. Minősíthetetlen jelzőket használ olyasmi miatt ami nem is bűn. Ha nem vagy éhes nem eszel, ha pénzre van szükséged akkor kérsz, s ad aki tud. Gondolkozz el azon, hogy valóban az volt e a gond: nem ettél, kértél pénzt, vagy valami más van a háttérben.

Anyukád boldogtalan ember lehet, valószínűleg nem érik pozitív hatások, s az ebből fakadó feszültséget rajtad vezette le. Téged gyengébbnek lát, mint a felnőtt társait, s könnyebb a kisebbet bántani.

Ebben a helyzetben nem igazán lehet mit tenni. Én megpróbálnám megbeszélni vele a lehető legnyugodtabb hangon. A beszélgetés végén megmutatni a gyakorikérdések kommentjeit. Talán ezek a hozzászólások motiválni fogják a normális viselkedésre.

Fel a fejjel.

2009. dec. 5. 13:08
 6/31 A kérdező kommentje:

már probáltam vele beszélni.

de azt mondta mit képzelek magarl stb

mikor pedig igy beszélt velem nem szoltam vissza meg semmi csak ammit hogy jo jo jo...

2009. dec. 5. 13:16
 7/31 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon nagyon sajnállak én soha nem tudnák így beszélni a gyermekeimmel akármit is csináljanak!!! Apukád???
2009. dec. 5. 13:19
 8/31 anonim ***** válasza:
68%
Jó ötletnek tartod azt, hogy leüljön a gép elé???
2009. dec. 5. 13:20
 9/31 A kérdező kommentje:
már elváltak 10éve!ö 150 kilométerre lakik de nem nagyon tartom vele a kapcsolatot mert nem érdeklem öt én probáltam eröltetni de uj családja van
2009. dec. 5. 13:21
 10/31 A kérdező kommentje:
amugy anyu sokat ül gép elött,pasizik
2009. dec. 5. 13:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!