Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van anyámból, nem...

Elegem van anyámból, nem birom tovább elviselni! Mit lehet tenni ha még nem vagyok 18?

Figyelt kérdés

16 és fél éves vagyok!

eddig normális volt anyám de most már idegileg kikészitett!

ugy volt hogy tegnap felmentem discoba bnöimmel.nem adott egy ftot sem és azt mondta vigyek kólát itthonrol...

meg hogy addig nem mehetek sehová ameddig nem eszek.mondtam hogy akkor átmek mamáék és eszek.de nem volt semmi kaja,fözni kellett vna bnöm meg már itt volt.

ezért mamátol kértem egy ezrest.ennyi volt a szombati pénzem(hazahoztam belöle 500ftot)

elindultunk a többi csajhoz ahol felhivott és igy beszélt velem :

- te piszkos aljas hazudos roh adt ku rva ,te roh adt kis szemétláda te bas zos roh adt rib anc te fas szopo köcs ög!megmondtam hogy ugy nem mehetsz el hogy nem eszel!ki engedte meg hogy nagyanyádtol pénzt kérjél?azonnal gyere hazafelé!ha nem jössz haza felhivom a rendörséget hogy megloptad nagyanyádat de roh ad rin gyó hogy pusztulnál el!

csak gyere haza olyat kapsz,kinyirlak!a rohadás vinne el!

de voltak ennél sokkal durvább dolgok is......

tegnap egész nap bögtem hogy hogy lehet velem ilyen???

2009. dec. 5. 12:47
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nem akarom védeni az anyukádat, de az alapján amit írtál, szerintem anyud kivan idegileg. Gondolom nem vagytok milliomosok és egy felnött próbál megfogni minden fillért, pláne ilyen helyzetbe, ami most van. Ehhez még hozzátársul egy kamasz... Nem lehet könnyü neki. Persze nehéz tanácsot adni, az alapján amit írtál. Mert lehet hogy anyukád csak félt és nem akarja, hogy csavarogj és ezért bármit megtesz, de az is lehet hogy tényleg ennyire elviselhetetlen.

Pont ebben a korban én is ilyen helyzetben voltam, csak engem nem érdekelt a korom, messzinek tünt a 18. évem, ezért 16 évesen elmentem otthonról. Ott hagytam a sulit és elmentem dolgozni, hogy tudjak fizetni egy kis garzont. Engem annyira le sem szartak otthon, hogy anyumnak másfél iskola évbe telt, hogy rájöjjön, hogy nem járok már suliba és nem lakom otthon. 17 és fél évesen megkeresett, valahonnan megtudta, hol lakom és megvert azért hogy mit képzelek, öt ezért be is csukhatják, mert kiskorú vagyok, meg minden. Szerencsére akkor már ott volt a jelenlegi férjem és fenéken billentette, hogy eddig miért nem foglalkozott velem. Lassan betöltöttem a 18at és nem lett semmi visszaütöje annak, hogy én 16 évesen elmentem otthonról. Persze a sulim bánta, meg az, hogy amíg a barátaim diskóba mentek este én mentem müszakozni. Sokat sírtam, de nekem így jobb volt mind otthon.

Ezzel nem azt akarom mondani, hogy húzz el otthonról, de ha nem akarsz, vagy még nem tudsz megálni a saját lábadon 16 évesen, akkor bizony el kell viselned anyukád hisztijeit. :-D Gondold át, hogy mi a fontos a kényelem és otthon egy kis morgás---vagy a nehéz meló fiatalon és az otthoni nyugalom. Szerintem bírd ki még azt a kis idöt és még az is lehet, az alatt megoldódik minden. Sok szerencsét.

2009. dec. 8. 13:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!