Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elegem van anyámból, nem...

Elegem van anyámból, nem birom tovább elviselni! Mit lehet tenni ha még nem vagyok 18?

Figyelt kérdés

16 és fél éves vagyok!

eddig normális volt anyám de most már idegileg kikészitett!

ugy volt hogy tegnap felmentem discoba bnöimmel.nem adott egy ftot sem és azt mondta vigyek kólát itthonrol...

meg hogy addig nem mehetek sehová ameddig nem eszek.mondtam hogy akkor átmek mamáék és eszek.de nem volt semmi kaja,fözni kellett vna bnöm meg már itt volt.

ezért mamátol kértem egy ezrest.ennyi volt a szombati pénzem(hazahoztam belöle 500ftot)

elindultunk a többi csajhoz ahol felhivott és igy beszélt velem :

- te piszkos aljas hazudos roh adt ku rva ,te roh adt kis szemétláda te bas zos roh adt rib anc te fas szopo köcs ög!megmondtam hogy ugy nem mehetsz el hogy nem eszel!ki engedte meg hogy nagyanyádtol pénzt kérjél?azonnal gyere hazafelé!ha nem jössz haza felhivom a rendörséget hogy megloptad nagyanyádat de roh ad rin gyó hogy pusztulnál el!

csak gyere haza olyat kapsz,kinyirlak!a rohadás vinne el!

de voltak ennél sokkal durvább dolgok is......

tegnap egész nap bögtem hogy hogy lehet velem ilyen???

2009. dec. 5. 12:47
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
Költözz kollégiumba, bár ha azt nem fizetné, nem sokat tehetsz. Esetleg apukád?
2009. dec. 5. 13:45
 12/31 anonim ***** válasza:
2009. dec. 5. 13:49
 13/31 anonim ***** válasza:
24%
Jól álltok anyagilag?Anyukád sokat dolgozik?Gyakran fáradt,kimerült,és ideges?Te jól tanulsz,és jók a jegyeid?Szorgalmas vagy,és mindent megcsinálsz otthon?Szót fogadsz anyudnak?Máskor is beszélt már így Veled,vagy csak akkor,ha nem csinálod meg neki,amit kér?Ezeket jó lenne tudni,mielőtt itt idegenektől várod,hogy Veled együtt ócsárolják,és bólogassanak Neked.
2009. dec. 5. 13:58
 14/31 anonim ***** válasza:
52%

"te piszkos aljas hazudos roh adt ku rva ,te roh adt kis szemétláda te bas zos roh adt rib anc te fas szopo köcs ög!megmondtam hogy ugy nem mehetsz el hogy nem eszel!ki engedte meg hogy nagyanyádtol pénzt kérjél?azonnal gyere hazafelé!ha nem jössz haza felhivom a rendörséget hogy megloptad nagyanyádat de roh ad rin gyó hogy pusztulnál el! "

nincs ebben egy kis túlzás?

amúgy próbálj meg leülni és beszélgetni anyukáddal ezekről a dolgokról.

2009. dec. 5. 14:17
 15/31 anonim ***** válasza:
57%
14:17 Tudd meg: NINCS BENNE TÚLZÁS!!! Szociális osztályon dolgoztam, jöttek be 'anyukák', 'apukák' rettentő csúnya szavakkal. Ezek a szavak nem az én postaládámban landoltak, igen, közben a gyermekükhöz beszéltek. Oh, elfelejtettem hozzáfűzni, volt közöttük diplomás mama, papa.
2009. dec. 5. 14:23
 16/31 anonim ***** válasza:
58%
Az, hogy nem adott pénzt, egy dolog. Nyilván be kell osztani, és esetleg te nem is látod át, hogy miből tud adni, és miért annyit, amennyit. Valószínűleg azzal is jót akart, hogy addig ne menj el, amíg nem ettél. De hogy így beszél veled, még ha haragszik is, az már tényleg minősíthetetlen.
2009. dec. 5. 14:29
 17/31 A kérdező kommentje:

nem állunk jol de nem vagyunk szegények sem.

anyu dolgozik NÉHA attol függ van e kedve bemenni vagy nem :S

jól tanuolok az osztály 2. legjobb tanuloja vagyok .

szotfogado vagyok bár egy kicsit szétszort .

itthon nagyon sokat segitek neki mindig én pakolok el még utána is én teszem el az ágyát stb

2009. dec. 5. 14:35
 18/31 anonim ***** válasza:
67%

Nekem is van egy 16 éves lányom...

Így másképp gondolkodom mint a fiatalok..Az igazság az,hogy féltem a lányomat.Féltem,hogy a fiú akivel jár csúnyán megbántja.Féltem,hogy a disco-ból hazafelé jövet valami szörnyű baleset éri.Vagy ahogy most áll a helyzet,féltem,hogy egy nap arra megyek haza,hogy a rendőrök mondják meg nekem,hogy 4-5 suhanc megerőszakolta,és megölte(volt rá példa nem is olyan rég egy fiatal lánnyal,pedig csak iskolai bálba ment)

Ezért vannak dolgok amit elvárok tőle!Pl: az,hogyha én azt mondom elmehet moziba,de este 8-ra legyen itthon,vagy mehet bulizni(hisz sűrűn nem jár)de 3 óránként csörögjön rám,és abba az időbe jöjjön haza amikor mondom!Ha azt mondom neki,hogy elmehet a haverjaival szórakozni,de előtte ebédeljen vagy csinálja meg a leckét akkor tartsa be!Valamit valamiért!Én megértelek hogy el vagy keseredve(hisz fiatal vagy,és lázadsz is egy kicsit)Ez nem baj,hisz mi szülők se voltunk különbek!Én is morogtam a szüleimre...DE!!!Más érzés az,ha nem vagy felelős senkire csak magadra!!Én is szoktam a lányommal vitatkozni(ilyen csúnyán nem),de valószínű,hogy dühös lennék ha teljesen mást csinálna mint amiben megegyeztünk,vagy megkértem..Amit te tettél az sem volt helyes! Anyud megkért valamire,és te ,hogy úgy mondjam nagy ívben tojtál rá!!Így az anyudat is meg lehet érteni(bár ha igaz amit írtál ,ahogy kiabált veled,azért az erős volt)..ÍDe ez addig úgy se fogod megérteni amíg nem leszel te is anya..Talán nem lett volna belőle ekkora vita,ha nem kérsz a mamádtól pénzt(hisz anyud jelezte neked,hogy ő nem fog adni)vagy ha ettél volna,akkor talán nem szólt volna..(itt egyébként nem az evésen van a hangsúly,hanem azon,hogy betartod,hallgatsz arra amire megkért)

Egy tanács!Ha már lenyugodtatok mindketten,kérj bocsánatot anyukádtól(még akkor is ha úgy érzed,neked volt igazad!),és próbáld meg megtenni azt amire kér...Idővel ha látja,hogy megbízhat benned,hisz nem teszel semmi rosszat,nem a háta mögött intézkedsz,akkor ő is engedékenyebb lesz...

Fel a fejjel kislány,előbb-utóbb minden jóra fordul.

2009. dec. 5. 14:36
 19/31 anonim ***** válasza:
17%

Mondjuk azt lehetne tenni hogy

Elmész szépen diákmunkát vállalni és nem az egyedülálló anyádat meg a kisnyugdíjjas nagyidat húzod le pénzzel mert neked discozni támadt kedved!!

Még te vagy felháborodva?

Kis elkényeztetett fruska!!!

Ha Szórakozni akarsz akkor Dolgozz meg a pénzedért!!!!

Nem fog letörni a körmöd egy kis melótól!!!

2009. dec. 5. 18:16
 20/31 anonim ***** válasza:
20%

16 évesen már vállalhatsz diákmunkát, és van is elég, és ne itt a jónépet befolyásold mert nem mindenki dől be a színjátékodnak te kis tetves!!!

Húúú de rühellem az ilyeneket!!!!

16 L

2009. dec. 5. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!