Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes dolgot mesélt a menyasszonyom, nem tudom hova tenni?
Figyelt kérdés
Valamilyen hírről beszélgettünk, és menyasszonyom mondta, hogy még az egyetem alatt azért vett egy fűzőt, hogy majd abban megy el a kamionosok és kurv.ák buliba.(vagy hogy van ez)
Ez elég érdekes dolog, kicsit megrökönyödtem tőle. Ti ezen kiakadnátok? Ráadásul elég büszkén mondta, én ezt szégyellném a helyébe inkább.
2014. jan. 6. 15:08
21/50 anonim válasza:
Nálunk tavaly volt ugyanez ez a nevezetes buli, minden csaj ott volt, vki kacérabban, szinte csak melltartó, én szégyenlősség miatt szoknya, top, egyikük se lett megszólva, épp akkor lett volna, ha nem jön el. Nem 15 évesen mutogatta magát, lehet el sem ment. Sztem buli miatt jól tette ha elment!
22/50 anonim válasza:
Enmeg azt szoktam mondani, ha ujra kezdhetnem ..rva lennek es ebbol elnek! Hazhoz hivos, strici nelkuli stb...
Hulyere keresnem magam!
:)
De nem kezdhetem ujra..!
23/50 anonim válasza:
Szakíts vele, megérdemel szegény egy normális gondolkodású társat. Látom nem csak én nem értem mi a probléma ebben.
24/50 anonim válasza:
Félelmetes mennyi szánalmas nő van.
És még büszkék is rá!
25/50 anonim válasza:
Szerintem itt kölcsönös félreértésről van szó. Lehet, hogy a menyasszonyod sem fejezte ki magát a legjobban, de te is kicsit túlreagáltad. Szerintem az lenne a legtisztességesebb, ha együtt mennétek el. :))) És akkor neked annyit kelletheti magát, amennyit akarja. :))) Mégis buliztok. :)
26/50 anonim válasza:
A fűzők manapság már nem csak otthoni, alsónemű viseletek, hanem utcai öltözékek is lehetnek. Nekem is van, nem vagyok k*rv*, gyerekem van és férjnél vagyok, de buliba fel is veszem és a páromnak tetszik is.
27/50 anonim válasza:
szerintem ezt erősen túlreagálod kérdező. Én is mennék ilyen buliba, de sajnos rajtam még a fűző sem segít. És férjnél vagyok. Ez csak egy buli, többen mennénk nyilván. Oda nem kurv. álkodni megy az ember, bulizni :)
28/50 anonim válasza:
Nyilván az az elnevezés,amivel ezt a bizonyos bulit illetik,nem túl bizalomgerjesztő bizonyos értékrendű emberek számára,mint ahogy az sem ,ahogyan ott néhányan öltözködnek és viselkednek.Viszont a párodat a múltjával együtt fogadtad el,amibe egy fűző viselése még bőven belefér,ha tényleg csak ennyiről volt szó.Hiszen egy bulin viselt fűző nem feltétlenül közönséges,lehet az ízléses és szexi is.Persze tudom én,hogy azon jár az agyad,vajon ott,olyan körülmények között hogyan viselkedhetett a párod,de nem szabad visszanézni,ezen rágódni.Ha most rendes és tisztességes veled,nincs félnivalód,hátranézned meg felesleges.
29/50 anonim válasza:
Te jó isten. Az egy partysorozat legalább a fiatalok fele ilyenekre járt az osztályomból. Mi köze ennek a feleség dologhoz?
30/50 anonim válasza:
Én is el szoktam mondani a leendő férjemnek olyan dolgokat is, amiket fiatalabb koromban jó ötletnek, jó heccnek tartottam, most meg már nem. Biztos vagy benne, hogy büszkén mondta, nem csak úgy, mint egy régi-régi, jelentéktelen, de a mai énje alapján meglepő epizódot az életéből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!