Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes dolgot mesélt a menyasszonyom, nem tudom hova tenni?
Valamilyen hírről beszélgettünk, és menyasszonyom mondta, hogy még az egyetem alatt azért vett egy fűzőt, hogy majd abban megy el a kamionosok és kurv.ák buliba.(vagy hogy van ez)
Ez elég érdekes dolog, kicsit megrökönyödtem tőle. Ti ezen kiakadnátok? Ráadásul elég büszkén mondta, én ezt szégyellném a helyébe inkább.
Azért ezt sikerült túl reagálnod. Ha úgy ment volna se lenne komoly probléma.
Nyilván te egész eddigi életed során még csak nem is gondoltál olyanra, ami MOST nem férne bele a kapcsolatotokba. Pl.: megdugni a szomszéd Marikát,milyen lehet a Marika lányának a melle, stb...
Persze csak elméleti alapon, mivel a fűző is az maradt...
Ugyanmár Kérdező, ez a szitu már az tizenéves Bridget Jones-film idején se volt az, csak abban "papok és crvák" buli szerepel ugye... sőt, pont annak a filmnek az apropóján jöttek divatba szerte a világon (így nálunk is) az efféle mulatságok.
Szóval nem, én férfiként egyáltalán nem akadnék ki rajta, inkább hát jön a farsangi idény, keresnék magamnak is megfelelő ruhát, és elmennénk közösen egy ilyen buliba, ne porosodjon már az a fűző:)
Nem, nincs ezen a világon semmi szégyellni való, egy jelmez egy jelmezbálba, ennyi. Arra meg inkább büszke lehetsz, ha a párodnak olyan alakja van, hogy ezt nyugodtan meg is teheti...
jaj ne màr, anyuka vagyok tisztes felesèg :-) ès voltam ilyen buliba na pukk..akkori pasimmal fűzőbe meg miniszoknyàba- ja igen akkori pasim a mai fèrjem...irtò sexi "kamionos" volt....
strandra mehet szegèny????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!