Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg kérdés, Választás elé lettem állítva, mit tegyek, FONTOS?
A történet lényege annyi, hogy megismertem egy srácot, akivel nagyon szeretjük egymást és nagyon jó vele, nyugodtam mondhatom, hogy életem szerelme, ilyen még senkivel nem volt, miatta rá is vettem magam, hogy itthon elmondom mi a helyzet, mert ugye sokáig nem lehet egy kapcsolatot így folytatni.
Mind a 2 szülőm nagyon rosszul fogadta, napokig nem is beszéltünk, de most se sokkal jobb a helyzet, rossz a hangulat, lenéznek, sokszor (titokban) sírtam is emiatt, pedig ez előtt sose tettem.
A lényeg, hogy választás elé állítottak, hogy vagy Ők vagy a bu*i haverom (direkt így írom, mert így mondták), ha őt választom mehetek is itthonról.
Mit tegyek? Mit tennétek a helyemben?
Még tanulok, nem tudok itthonról elmenni, viszont ha maradok mi lesz?Nem fogom tudni elfelejteni, nem fogok tudni teljes emberként élni, nem lenne boldog pillanatom.
19/F
Igyekezz minél hamarabb megoldani hogy elmehess otthonról. Keress diákmunkát, ha állandót még nem tudsz találni. Költözzetek össze a barátoddal.
Amíg ezt nem lehet megoldani, találkozzatok titokban. De éreztesd a szüleiddel, hogy csak szükségből maradsz, ne jópofizz velük, ne beszélgess velük, csak annyit amennyit nagyon muszáj.
Ha nem leszel, majd megérzik hogy elvesztették a gyereküket, és talán magukba szállnak, és növesztenek gerincet.
Bocs de az a véleményem hogy nekik nincs....
27/N
Azt kereshetik...
Nem tudom, milyenek a szüleid, de azok alapján, amiket írtál, nem fogják lenyelni ezt a békát. Esélyes, hogy sosem fogadnak majd el. Nem tudsz velük mit csinálni, talán majd az a szakember meggyőzi őket tévedésükről, de erre nincs garancia.
Vagy szervezz be valakit, aki "nagy gyógyító"... A tiszeteletdíját amit a szüleidtől kap pedig csatornázza szépen a zsebedbe. Ha elég jó a pénz, és elég sokáig tart a kúra, mire "meggyógyulsz", tudod majd finanszírozni tanulmányaid befejezését, és önálló életet kezdhetsz élni. A "kúrák' alatt meg akár barátoddal is találkozhatsz. Nem tudom.. csak találgatok mit lehetne tenni.
20éves vagyok. Tavaly február-március környékén comming outoltam. Csak apukámnak kellett egy kis idő.. de most már totál minden oké. Azt tanácsolom, tapasztalatból: türelem!
Ha igazán szeretitek egymást akkor később is ugyanezt fogjátok érezni. Ha nagyon nem akarsz várni, persze megteheted hogy a saját lábadra felállsz s go a nagyvilágba.. de meg kell értened a szüleidet, nem rosszak, csak idő kell még feldolgozzák..
Nem tudom kérdező hogy vagy vele, de szólj be nekik nyugodtan, én is kioktattam őket, vagyis inkább apát hogy na.. de anyukának is mégha ő a kezdet kezdete óta úgy volt vele mint általában hogy egyáltalán nem haragszik fő hogy boldog legyek. csak na, apukámnak érvelgem, hogy ő volt az aki mondta hogy béküljek meg önmagammal stb. s akkor most nem tetszik. Igazából azért ekkor mondtam el véglegesen hogy meleg vagyok, mert apa mindig azt mondta hogy ennek a lánya meg annak a lánya számomra tökéletes lenne.. s akkor mondtam ki.. Ám, sajnos én úgy jártam... hamar elmondtam, de akkor az jött ki belőle, hogy még éretlen vagyok.
Ha van kedved, írsz egy privátot, ott leírod az egész családod történetét s na..
azért is kérem, mert az én esetem lehet más.. meg jó ha tudodk segíteni egy kedves hasonlóan meleg honfitársamon.
köszönöm a segítségeteket, megróbálhatok saját lábra állni, csak az a baj, hogy a sulit szeretném befejezni (még 1.5 év) és utána dolgozni, addig részmunkákból sajnos nem telik arra, hogy elköltözzek :(
kényszerből vagyok itthon
Sok múlik azon hogy a pasid hogyan viszonyul a dolgokhoz.
A titkos románc megoldható, de biztosan megfogja terhelni mindkettőtöket.
Sajnos most nyelned kell :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!