Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondogatja minden lány, hogy a belső tulajdonságok sokkal fontosabbak nekik, mint a külsők, mikor egyáltalán nem így van? Divatos lett ez a szöveg?
Ez a kérdés nagyon rég óta foglalkoztat, és ha személyesen tettem fel ezt a kérdést pár közelibb lány ismerősömnek, ők csak hümmögtek... Hátha így, személytelenül kapok értelmes választ...
19/F vagyok, (sajnos) nem vagyok különösebben jóképű, de végignézve magamon és a környezetemen, nem tartanám magamat csúnyának sem...
Ugyanakkor, és nem akarok nagyképűnek tűnni, de ha egy lány elkezdi sorolni a neki fontos belső tulajdonságokat (megértő, kedves, okos, intelligens, humoros, becsületes, hűséges, őszinte, türelmes, és még sorolhatnám...) , azok 70-80%-a illik rám.
Ugyanakkor, ha eddig bárkinél próbálkoztam (és nagyrészt már ismertek annyira, hogy ne csak a külsőm alapján ítéljenek), akkor annak rövid úton kudarc lett a vége, minden alkalommal látszik az arcukon, hogy totál esélytelen a dolog, meg se fordul a fejükben egy "igen".
Most akkor a "belső a fontos" csak egy jól hangzó szlogen, vagy én vagyok nagyon szerencsétlen a választásban?
Köszönöm a válaszokat...
Azért, mert álszentek.
Én jóképű férfi vagyok, nagyképű, tudom, h bármit megtehetek úgy is a seggem fogják nyalni.
Csak szépen kell mosolyognom és el van intézve sok minden.
Szánalmasak.
Bár szerintem a futóbolond srácok is azok, de nem ez volt a kérdés.
1. Miért teszed fel a kérdést, amikor vagy 300 ugyan ilyen van az oldalon. Ennyire lusta vagy elolvasni a többit?
2. A személyes ízlésről még nem hallottál?
3. Miért kell általánosítani? Nem egyszer elmondták már az oldalon, hogy nagyon is fontos a külső, de mindenkinek más tetszik.
4. Tényleg akkora lúzer vagy, hogy ha valakinek nem kellesz, akkor azon agyalsz, hogy tuti a külsőd miatt? Az megsem fordult a fejedben, hogy trágya a dumád, vagy abszolút nem vagy humoros?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!