Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be? : D
Figyelt kérdés
Külső, belső stb. :D
Létszi, kort is írjatok! ;)
2013. dec. 27. 01:24
1/12 anonim válasza:
Akik nem írják le azt, hogy "Létszi".
2/12 anonim válasza:
EL vagyok keseredve,szóval lényegtelen csak egy kis szeretetre vágyom! :/
3/12 anonim válasza:
Én már úgy vagyok veled, hogy egy koldus ne válogasson.
4/12 anonim válasza:
Aki kedves aranyos,romantikus őszinte :) nem számit a kűlső :) legyen aranyos :) 19 F
5/12 anonim válasza:
én szeretem a kismellű csajokat,belső az meg nagyon összetett leggegyszerübben legyen normális,bár ez is relatív.....
8/12 anonim válasza:
Milyen nőket szeretünk? én a vékonyakat, de az egyik barátom kifejezetten a telt lányokat szereti.
Én szeretem a kis és nagyobb melleket is, van aki csak a nagymelleket...
Szóval kinek mi tetszik. Számít e külső? Persze hogy számít, nem sakkozni akarok a barátnőmmel és ahoz számomra vonzónak kell lennie.
Az, hogy kinek mi a vonzó az egy másik kérdés.
9/12 anonim válasza:
Aki őszinte szeretetet és szelídségrt sugároz.
10/12 anonim válasza:
-őszintén szeressen
-hűséges legyen
-külső nem számít
-legyen kedves
-mondjuk nekem tuti soha nem jönne össze egy csaj se...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!