Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek kit valasszak?
bocsi a helyesirasert is, kicsit mar KO vagyok almossagugyileg.
elso valaszolo! ez is egy szempont- lehet valakinek- de nem nekem :)
neked a szeretet hiányzik nagyon és ezért kapaszkodsz bele minden szalmaszálba
szerintem kerss egy harmadikat aki tényleg veled lesz minden szempotból
Igen, "csak" egy mondat.Nehéz,de tedd meg ezt.Hagyd el a szerelmed,mert van neki egy családja.Értem én,hogy nem akartad,egyáltalán nem ítéllek el érte,de ez Neked is fáj,akkor pedig tényleg muszáj.A szakítás sosem jó,és mindig nehéz,de utána tényleg jobb lesz.
Az exeddel pedig ne törődj,ha nem szereted.Ha nem szeret kijárni bulizni,akkor nem szeret,neked nem ő kell amúgy sem.Pihenj egy kicsit.
Na, itt álljunk meg egy szóra. Ezen az oldalon elsősorban fiatalok osztják az észt, akik szerint mindenki ribi, meg szemét kurafi, aki nem tud dönteni.
Kérem szépen! Miről szól a szerelem? Arról, hogy MEGTALÁLJAM azt, akivel le akarom élni az életemet, aki a gyermekeim apja/anyja lesz. Hogy búbánatos kecskeszarba lehet valakit megtalálni, ha nem keresem? Ha leragadok az első jöttmentnél, aki hajlandó velem szóba állni, és valami félreértelmezett tisztesség címén belekényelmesedek egy langymeleg, semmitérő kapcsolatba? A szerelmet is tanulni kell. Ahhoz, hogy majdani páromnak mindent meg tudjak adni, és ahhoz, hogy őt értékelni tudjam, tapasztalni kell. Ismerkedni, szerelembe esni, csalódni, belehalni, felkelni, újrakezedeni.
Egyébként meg, kérdező, az, hogy sose szerettél el senkitől senkit, az én szememben nem érdem. A szerelem arról szól, hogy megszerzem, aki kell nekem, és megtartom, ha kell nekem. Ha erre nem vagyok képes, az azt jelenti, hogy van valaki, aki (vélhetően) alkalmasabb párja lesz az életben, mint én lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!