Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom vs. Egy másik srác. Kit válasszak?
Figyelt kérdés
A barátommal csak nemrég óta vagyunk együtt, de nem érezteti velem, hogy fontos lennék neki. Azonban van egy másik srác, aki próbál udvarolni nekem. Mindig bókol, érzem, hogy fontos vagyok számára, és utal is elég sokszor rá, hogy szeretne velem járni. A barátomat szeretem, de ez a másik fiú megadja azokat az apróságokat nekem, amit a barátom nem. Mit tegyek? Felejtsem el a srácot, és maradjak a barátommal? Vagy szakítsak a pasimmal, és válasszam a másik fiút?2013. nov. 27. 16:26
1/7 anonim válasza:
barátoddal beszélgess el, a másikat meg küld el.
2/7 anonim válasza:
Neked édes mindegy mucikám úgyis jön a harmadik,negyedik,ötödik,kétszáz harminckilencedik
4/7 anonim válasza:
?????
Te inkább ne járj senkivel, még úgy 10-20 évig. De inkább utána se.
5/7 anonim válasza:
Lassan már pénzt is kérhetsz a kefé1ésért, mint a profik.
6/7 anonim válasza:
Ha a barátoddal beszélsz és nem tud változtatni, jobban figyelni rád, akkor nem kérdés, hogy a másik srác a nyerő :)
7/7 anonim válasza:
Mindig ugyanaz a nóta újra meg újra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!