Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mitévő legyek. Nem tudom kit válasszak és mit csináljak?
Együtt voltam az ex menyasszonyommal kicsivel röbb mint 3 évet de ezután, szakított velem mivel úgy volt külföldre költözik. Idén alig találkoztunk mivel én Pesti vagyok ő meg messze lakik tőlem és idén halt meg anyuja akit imádott mindennél jobban. Szakítás után, beszéltünk napi szinten mondtam neki megoldjuk stb de hajthatatlan volt.. Ekkor álltam,neki napi szinten inni és minden hétvégén bebaszni a mai napig.. Nem bírom már ki, hogy ne igyak mert, szarul érzem magam :/ Azóta, mondta, hogy megoldott már mondent szeret engem velem akar lenni csak én kellek neki és mindig hív, levelet is írt. Most, rá 2hónapra együtt vagyok egy másik lánnyal akit régóta ismerek ott hagytam miattam a suliját, átiratkozik és pár napja nálam lakik.. De nem tudom én se mivan.. Mindig az exemre gondolok arra mi volt.. A levelét olvasom. Én is hívom, hogy halljam a hangját stb.. Nem akarom, hogy mással legyen.. A jelenlegi barátnőmmel sincs gond jól néz ki meg minden jó csak nemtudom.. Nem akarom megbánni ezt a döntésemet.. Lelkiismeret furdalásom van és sírtam már miatta neki telóba is.. Pedig nem szoktam soha. Jelenlegi barátnőm meg már nálam lakik.. Vajon mi tévő legyek?
Én: 23f
Ex: 22l
Mostani barátnőm: 21l
Életkedvem sincs már :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!