Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek? Távkapcsolat
Én 4 hónapja vagyok együtt a barátnőmmel aki 230km re lakik tőlem. Másfél hetente talizunk ilyenkor 4 napot együtt vagyunk de így is nagyon nehéz!!!!!
Ő 31 én 21
Szemely: Az a baj, hogy ők még nagyon fiatalkák, zsebpénzből meg diákmelóból 600km-t utazgatni rendszeresen meg elég necces.
Kérdező, én a helyetekben kivárnék egy személyes találkát. Előfordulhat, hogy élőben nincsen meg az a szimpátia vagy nem találjátok meg a közös hangot. Vagy még jobban beleszeretsz és úgy döntesz mégis megéri várni rá. Inkább, mint hogy később megbánd, hogy még csak esélyt sem adtál ennek a kapcsolatnak.
De a te érvelésedet is totál meg lehet érteni :)
Az én pasim külföldön van, úgy jött ki a lépés, hogy idén még nem találkoztunk, ami miatt elég nyűgösek is vagyunk. Viszont mi huszonévesek vagyunk és mivel nem köt sem az oktatás, sem az anyagiak, nem sokára össze tudunk költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!