Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mitévő legyek? (távkapcsolat)
Nem tudom bele merjek e vágni.
Van egy srác akivel már egy éve rendszeresen, szinte minden nap beszélünk interneten...face,telefon,skype...130 km-re lakunk egy mástól ami tudom azért nem egy olyan egetrengeteő távolság de jelenleg egyinőnk sem tudja otthagyni az otthoni életét,munkáját.Találkozni még nem tudtunk különböző okok miatt....most tervezzük az első "randit" december elejére és ha jól fog elsülni (amiben szinte biztos vagyok) fogalmam sincs mit tehetnék és ő is ugyanígy van ezzel.
Egyikőnk sem hisz a távkapcsolatban,de nem is akarjuk elveszíteni egymást pláne ha lehetne közös jövőnk :S
Ti mit tennétek egy hasonló szituációban?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Az kemény...1 éve beszélgettek de nem volt találkozó...
Nem akarok illúzió romboló lenni, de 1 pillanat alatt megváltozhat minden amit 1 év alatt elképzeltél h milyen tuti is lesz.
De remélhetőleg jól fog elsülni :)
Hát 1 találkozás után tuti nem fogtok összeköltözni, munka mindegyikőtöknek ott helyben van, és munkát találni idegen helyen és otthagyni valamelyikőtöknek mindent az sem egyszerű. ÉS ahhoz nem 1 találkozó kell....és ahhoz h többet tudjatok találkozni h kiderüljön ki fog költözni ahhoz viszont sok a 130 km. De meg lehet oldalni!
Igen...nagyon elhúzódott a dolog.
Tisztában vagyok vele sajnos...fel készültem rá,annak ellenére, hogy egy évi kamozás alatt azért már sikerült kicsit megismernem...de ez nem ugyanaz.
(Lehet részben ezért is húztuk a találkozót mert féltünk, hogy mi lesz ha esetleg rosszul sül el)
Remélem sikerül megoldanunk...én bevállalnám a költözést is idővel, rajtam nem múlik :)
Köszönöm a választ :)
Hát próbálok reális maradni és nem elvakulni :) Bár már így is sokan mondják, hogy hülye vagyok, hogy egyáltalán belekezdtem mert úgysincs jövőnk...de basszus...én sem így terveztem :)
Ha valaki azt mondja nekem másfél éve,hogy ilyen helyzetbe kerülök biztos, hogy körberöhögtem volna :)
Majd kiderül mi lesz, minden változhat te is és ő is, a gondolatotok is, változhat minden jóra, vagy jobbra és változhat rosszra is.
A jövőt felesleges tervezni, az majd kialakul.
Találkozzatok minél hamarabb mielőtt még leesne a nagy hó.
Úgy lesz :)
Köszönöm ;)
Én csak annyit mondok, hogy messziről jött ember azt mond amit akar.
Ergó remélem nem te fogsz ő miatta 130km-rt utazni.Eszedbe ne jusson idegen városba egyedül elmenni egy 1éve tartó kamozós-faces-internetes pasas miatt.
Mindenképp a te városodba találkozzatok forgalmas helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!