Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a távkapcsolat hossztávon?
Tudom sokszor előfordult, hogy igen, de én mégis tartok tőle.
A srác akivel alakul a kapcsolatunk, pesti én pedig Szegeden élek..
Vonattal kb 2 órás az út,autóval is vagy másfél azt hiszem.. hétköznap alig-alig, hétvégén tudnánk jobban találkozni..
Olyan igazságtalan az élet, évek óta élek itt, és sose hozott össze olyannal a sors, mint most vele, aki 100 km-re lakik tőlem:(
Van itt olyan, aki távkapcsolatban él?
*hosszútávon
elírtam bocsi(:
köszi.
biztos így van, mindrnhol másképp alakul ez az egész..
a pasimmal mi is 100km-re elunk egymastol,de nem okoz gondot.szerencsere rugalmas a munkam,ezert siman 4-5napot is vele tudok tolteni,ha ugy van.
de mi meguntuk az utazgatast,osszekoltozunk :-)
ha nagyon kotodtok egymashoz,mukodhet.persze ha nem havonta vagy kethetente talalkoztok
a havonta találkozás azért az elég durva, számomra már nem lenne kapcsolat..
a 2 évig igen, már hosszabbtáv
ha tegyük fel, hogy összejövök a fiúval és együtt leszünk évekig, biztos mi is összeköltöznénk (fúú de előre mentem most az időben:) )
sajnálom, hogy így alakultak a kapcsolataid:(
én is amúgy pont ettől tartok..
nem vagyok ott mindig, nem ellenőrizhetem és nem is tehetem meg akárhogyis szeretném, mert az milyen már, hogy nem bízok a másikban...
én ehhez túl féltékeny tipus vagyok.
Hosszútávon nem működik!
De egyébként most Szegeden élek én is, ha gondolod ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!