Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet a távkapcsolat hossztávon?
Tudom sokszor előfordult, hogy igen, de én mégis tartok tőle.
A srác akivel alakul a kapcsolatunk, pesti én pedig Szegeden élek..
Vonattal kb 2 órás az út,autóval is vagy másfél azt hiszem.. hétköznap alig-alig, hétvégén tudnánk jobban találkozni..
Olyan igazságtalan az élet, évek óta élek itt, és sose hozott össze olyannal a sors, mint most vele, aki 100 km-re lakik tőlem:(
Van itt olyan, aki távkapcsolatban él?
Sziaa.:)
Hát én nem lakok annyira messze a barátomtól,de csak szombatonként találkozunk,akkor itt is alszik,vagy én megyek hozzá ugyan így.
Akkor elmondom hogy miért jó:
Amikor már nagyon elkezd hiányozni szerdna-csütörtök fele,van miért várni a szombatot/hétvégét,és amikor hozzádbújik,megölel,hát az leírhatatlan
Rossz: Én sem tudom mindig,hogy mikor,mitcsinál,persze érdekelne.Egyébként én is féltékeny tipus vagyok sajnos.De ha jobban megismered,jár -e olyan helyekre haverokkal,ahol több csaj van és megcsalhatna.Az én barátom pl. ha buli van visz engem is:)
Én nem kezdenék bele ilyen kapcsolatba.
Ahogy írta valaki előttem,kevésnek gondolod majd
Én is annak gondolom,így 11 hónap után.Egyre jobban hiányzik,szinte már gyötör.És mivel nagyon várom a hétvégét,a hétköznapok csigalassan telnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!