Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem bejön egy lány (15 éves) és Magyarországon lakik én meg Angliába de én is bejövők neki és nem tudom mi tévő legyek. Lenne valami ötletetek? 17/F
Minden nap beszélgetünk és már olyanokról beszélgetünk, hogy milyen jó lenne együtt lenni, egymást simogatni meg a sex milyen lenne mit csinálna ő velem meg ilyenek
Nem tudom mi tévő legyek : (
Nagyon tetszik!
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat : )
1. válaszoló: nem csak arra kellek neki.!
2. válaszoló: Minden nap beszélünk : )
3. válaszoló: Jelenleg nincs pénzünk repülő jegyre és nem is szeretném anyuéknak megmondani.!
Értem. De itt most ne 100ezres repülőjegyre gondolj, már rohadt olcsón lehet utazni kb 10-15e Ft-ért. Szerintem ez az összeg nem igazán kottyan meg egy angol fizetés mellett havonta. ;)
De, ha nem akarod elmondani anyudéknak, akkor sajnos nincs több ötletem.
A másik, hogy vigyázz! Nehogy az legyen, hogy azért jössz be neki, mert Angliában élsz -tipikus magyar női mentalitás.
by #3
Igen tudom mennyibe kerül a repülő jegy : )
Átlag fűzetés mellett persze simán ki fűzetnék anyáék, de van egy kis bökkenő nincs munkájuk... Anyumnak van Apumnak nincsen és anya fizetése meg a lakásra, kajára, sulimra megy el. És anyáék kifizetnék nekem a jegyet csak tudom, hogy mit kapnék azért ha el mondanám, hogy nekem egy Magyarországon élő lány jön be.!
És nem hiszem, hogy ki használna vagy csak azért jönnék be neki mert Angliába élek mert már a költözés előtt beszélgettem vele és már akkor bejöttem neki. És így az idő során ő is nekem. : (
Egyébként karácsonykor 35-50 ezer a repülő jegy.
Én teljesen komolyan gondolom azt, hogy össze jöjjek vele, és komolyabb kapcsolatunk legyen (ne távkapcsolat.) Nagyon szívesen össze költöznék vele meg minden. Nekem nem csak sex-re kell és én sem neki. Azért mert ezt vetted ki a leírásból az nem jelenti azt, hogy így is van.! Sosem gondoltam egyik barátnőmre sem ennyit minden nap ő jár a fejemben vele álmodom kb, vele ébredek.. Suliban is csak rá gondolok már azt sem tudom mikor mit tanultam mert csak ő, ő, ő, ő, ő és ő kell.! Nem tudom miért van ez de ő kell : / Biztos van erre is valami megoldás. Születés napom 06.17.-én van, Pont év vége után, Előtte meg nekem sokat kell tanulni max téli szünet lenne jó, de drága a jegy(nem érdekelne az ára, ha lenne pénzünk.) Meg nekik még ennél is kevesebb van mint nekünk : (
Valami egyszerű és ész szerű megoldás biztos van...
Ti okosak vagytok ^_^ (már aki.)
Tuti tudtok valami jó megoldás.. : )
Én úgy látom,hogy ebben a korban nem valószínű az összeköltözés. Először is a lány 15 éves, még érettségije sincsen, nemhogy valami komolyabb egyetemi végzettsége. Így nem nagyon lehet mit kezdeni ezzel. A szülei pedig szerintem biztosan nem fogják engedni az összeköltözősdit ilyen korban, ahogyan szerintem a te szüleid sem, hiszen csak 17 vagy te is.
20 év felett szerintem már reális lenne, mert akkor már felnőttebbek az emberek, van végzettségük, meg tapasztalatuk az életről (persze nem mindenkinek) és akkor már tényleg valósabb gondolat lenne az összeköltözés:akár az, hogy hozzád költözik ő, akár az, hogy te költözöl hozzá.
Ilyen korban az ekkora távolság szerintem kilátástalanná tesz egy kapcsolatot. Sajnos várni kell jónéhány évet, hogy függetlenedjetek, önállósodjatok és majd ha akkor is lesz szimpátia, akkor lesz érdemes gondolkodni ezen. De addig még úgyis rengeteget fog változni a személyiségetek és körülöttetek is sok minden.
Sajnálom, hogy negatív kicsengésű választ adtam, de sajnos ez a realitás ebben az esetben :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!