Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tuzsu kérdése:
Mennyire jön be nektek, pasik, ha egy lány csak úgy odamegy és megcsókol titetket? Mi a véleményetek erröl? Mármint, ha olyan teszi aki valamennyire bejön nektek.
Figyelt kérdés
2012. okt. 19. 17:10
1/11 anonim válasza:
hangulatfüggő is. lehet kiakadnék.
2/11 anonim válasza:
nagyon örülnék tőle,megkérdezném tőle miért tette
4/11 anonim válasza:
"csak úgy odamegy és megcsókol"
előbb csak úgy kínáld meg egy rágóval, különben kellemetlen élmény is lehet belőle :D
5/11 anonim válasza:
Ha az illető tényleg tetszik, akkor nem függne hangulattól egyáltalán. :D Sőt fiúk szeretek a KISSÉ rámenős lányokat:PP
6/11 anonim válasza:
Ellökném magamtól. Mégis mit csinálnék? Hagynám, hogy mindenki csak úgy megcsókoljon? Hát nem.
7/11 anonim válasza:
Ha egy vérfertőzött, degenerált, rühes cigányállat lenne, lehet, hogy pofánhánynám.
Bármilyen más esetben örülnék, de legalábbis meglepne.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Hát... némelyiken még most is mosolygok :D 17:30-as, azért azt odaírtam: "Mármint, ha olyan teszi aki valamennyire bejön nektek."Mert úgy érzem és látom, hogy ez a helyzet (mondjuk nem csak én, mert mások is megjegyezték már :))
2012. okt. 19. 18:36
9/11 anonim válasza:
Akkor is ellökném, ha tetszik. Egyeseknek lehet öröm, de nálam érzelmi alap. Attól, hogy tetszik nem biztos, hogy ennek örülnék. Ha oda jön hozzám és ismerkedni akar annak tudok örülni, de hogy csak úgy megcsókoljon azt azért nem. Nekem kevés az, hogy csak "tetszik". Nekem ettől több kell a csókhoz. Úgyhogy magamtól ellököm mivel nőt nem bántok.
10/11 anonim válasza:
Remélem hozzám is odasétálsz már ha szabolcs megyében sétálgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!