Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk bejön nektek egy ilyen lány?
Külsö:
-aranyszöke, félhosszu, félgöndör haj barna tincsekkel (eredeti)
-Kék szem
-kerek arc
-Átlagos, kicsit sportos alkat
-kerek, feszes fenék
-Közepes mellek
-172 cm mgasság, 70 kilo :S
Belső:
-kedves
-kissé böbeszéü, néh prancsolgtó
-okoska
-jó beszélgetöpartner
-mosolygós
-humoros
-99%ban optimista, 1%ban egoista :P
Öltözködés:
Áltlános:
-csögatya
-sportcipö
-pulcsi, poló
Buliban:
-Szoknya, egyberuha
-magassarku
kicsi + info
amikor csak lehet sportolok, nagyjából minen sportot szeretek és jó is vagyok bennük, szabadidömben rajzolok/festek, verseket/könyveket irok, bulizok, görkorizok és olvasok :P
Fiuk bejön nektek az ilyen lány?? :S vagy inkább ássam el magam??
Sportos? Hacsak nem vagy egy nagyon izmos nő, akkor 10-15 kg felesleg választ el a sportostól. Ettől függetlenül én jobban szeretem a hozzád hasonló csajokat, mint a gebéket. Látni kellene. Ha jól oszlik el a plusz, kimondottan szexi is lehetsz.
19F
előbb írtam valahova...
de hol vannak a negatívumok?? Előző szerelemnél imádtam a lány "rossz" tulajdonásgait, azt, hogy makacs, hogy irányítgat (amennyire hagyom :D)... de egyébként nem lehet rossz, csak nekem kellenek a negatívumok is, azok fontosak :) Néha jobban mint a pozitívumok :P
F17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!