Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom mitévő legyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mitévő legyek? (távkapcsolat)

Figyelt kérdés

Nem tudom bele merjek e vágni.

Van egy srác akivel már egy éve rendszeresen, szinte minden nap beszélünk interneten...face,telefon,skype...130 km-re lakunk egy mástól ami tudom azért nem egy olyan egetrengeteő távolság de jelenleg egyinőnk sem tudja otthagyni az otthoni életét,munkáját.Találkozni még nem tudtunk különböző okok miatt....most tervezzük az első "randit" december elejére és ha jól fog elsülni (amiben szinte biztos vagyok) fogalmam sincs mit tehetnék és ő is ugyanígy van ezzel.

Egyikőnk sem hisz a távkapcsolatban,de nem is akarjuk elveszíteni egymást pláne ha lehetne közös jövőnk :S

Ti mit tennétek egy hasonló szituációban?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. nov. 15. 08:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem eddig két távkapcsolatom volt (illetve a 2. most is tart). Én csak azt tudom mondani, hogy akkor vágj bele ha vagy gyakran tudtok találkozni (mi 2 hetente találkozunk, de még ez is elég sok) VAGY rövid időn belül össze tudtok költözni, ami 1-2 évet jelent.

Persze ettől függetlenül is érdemes megpróbálni, mert emberfüggő, hogy ki mennyire bírja. Mi is szeretjük egymást és meg is bízunk egymásban, veszekedni se szoktunk ilyen dolgok miatt... egyetlen probléma távolság miatti hiány, hogy nem lehet mellettem akármikor :/

Előző páromat mondjuk ritkábban láttam, volt hogy 1-2 havonta de annyira szerettem, hogy simán kibírtam. Ott viszont a féltékenységi dolgok okozták a kapcsolat vesztét (jogosan, az ő hibájából...)

Azért sok sikert ha belevágsz =)

2012. nov. 15. 15:23
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden próbát megér szerintem .. De ezen énis sokat elgondolkozom.. 3500(!) km-re lakunk egymástól, neten ismerkedtünk össze nagyon megszerettem de ennek ellenére töbször próbáltam elengedni mert eléggé sok a km .. és őszintén szóval sokszor arra gondolok hogy csak vesztegetem az idejét de azt mondja hogy nagyon szeret engem és nem akar elveszíteni :) Holnap lesz 3 hónapja hogy együttvagyunk, ezalatt minimum 300 db zsepit sirtam tele nem aludtam éjjel kb 14 x szakitottunk, sokszor aggódtam hogy mi van vele ha nem volt fent .. de még ígyis azt mondhatom hogy nem bántam meg .. megérti mert szeretem és tudom hogy ő is engem :) Ha belegondolsz 130 km nem olyan sok mint 3500 :) Szóval mindent bele!
2012. nov. 15. 20:21
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát igen 3500 km-hez képest ez semmi :)

2 hetente biztosan tudnánk találkozni,de lehet minden hétvégén is...csak furcsa egy kicsit mert még sosem volt távkapcsolatom de biztosan belerázódnék :)

Örülök, hogy nomrális válaszokat kaptam, köszönöm :)

2012. nov. 16. 08:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!