Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? A jelenlegi páromat vagy az ex páromat? Tanácstalan vagyok!
1. Az aktuális pasidat sajnálom. Jobbat érdemelne, de mindegy.
2. Az ex-el 1 hónapot bírtál i. Miből gondolod, hogy most működne komolyan?
3. Ha az exedet nem tudtad elfelejteni akkor te belé vagy szerelmes az aktuális csak pótcselekvés. Én lehet megpróbálnám az exel, de ha nem működik akkor új pasit keresnék, és nem a mostanival próbálnám meg újból.
El sem olvastam a kérdést, de tudom a választ.
Ha valaki a jelenlegi párja mellett odavan egy másikért akkor a jelenlegit hagyni kell. Nem ő az igazi.. Ha valakit elhagytunk egy másikért akkor az exet hagyni kell, ő sem az igazi.
Így a te esetedben egyik férfi sem választás. Ha szeretsz valakit akkor nincs harmadik, nincs ex. Hiába mennél vissza exhez vagy maradnál a mostanival, egyikkel sem leszel boldog..
Gondolom kb. ez lehet a dilemmád, ha nem is ilyen nagy kontraszttal:
A) skandináv típusú apuka: takarékos, mindent tervező, megbízható, család-centrikus (pelenkamosásra is befogható), de nem érzi benne a nő az igazi szenvedélyt
B) latin szerető: nagyvonalú, igazi macho; amikor udvarol egy nőnek minden földi jóval elhalmozza, nők érzik benne a szenvedélyt, a vele töltött éjszakákat soha nem tudják elfelejteni; de azt is érzik, hogy hosszú távon nem tartani ki velük, vagy ha mégis, akkor előbb-utóbb tulajdonként kezelné őket
36F
Ha maradsz a jelenlegivel:
Előny: Úgy tűnik jó irányba megy a jövőd, és leszel még idősebb is, amikor már a nagy érzelmek kora lejár, de ő (legalábbis, ahogy leírtad) melletted lehet akkor, ami nem rossz dolog.
Hátrány: Most erőt kell venni magadon, ami szar és lemondani az új fellángolásról, ez valóban egy szar dolog.
Ha nem maradsz vele:
Előny: Talán meg van a lehetősége, hogy újra összejöttök a régi arccal.
Hátrány: Biztonság felé mutató csávó off.
Take the red pill, take the blue pill...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!